‹ Alle nieuwsberichten

TPU case cadeau bij Honor 8!

TPU case cadeau bij Honor 8!

De Honor 8 is sinds vorige week bij Belsimpel.nl te bestellen. De makers hebben ontzettend veel aandacht aan het uiterlijk besteed, en dat is te zien. Om het toestel zo lang mogelijk mooi te houden, krijg je tijdelijk bij bestelling van de Honor 8 een hoesje cadeau! ACTIE VERLOPEN

Het is ruim een maand geleden dat de Honor 8 de telecommarkt heeft betreden. De opvolger van de Honor 7 maakt de hoge verwachtingen meer dan waar! Niet alleen de specificaties, maar ook het uiterlijk springt in het oog. Er is duidelijk veel aandacht besteed aan de afwerking van het toestel. Door de metalen en glazen behuizing voelt de telefoon stevig en sterk aan en geeft deze een luxueuze uitstraling. Iets waar je zuinig op moet zijn dus. Daarom krijg je tijdelijk bij bestelling van de Honor 8 een TPU case cadeau!

Honor 8

Beschermd én mooi

De TPU case is gemaakt van kunststof en zit om de achterkant en randen van de Honor 8. Daarbij is rekening gehouden met het oplaadpunt, de knoppen en de camera van het toestel. Hierdoor zijn deze zowel beschermd als bruikbaar. Daarnaast is er ook hier nagedacht over het design. De case is namelijk doorzichtig, waardoor het mooie design van de Honor 8 gewoon zichtbaar blijft!

Bij Belsimpel.nl hebben we van zowel de Honor 8 als de TPU case een grote lading ingeslagen. Als je nu de Honor 8 bestelt, sturen wij je de case als cadeau na, zolang de voorraad strekt! Daardoor geniet je langer van het mooie design van je nieuwe toestel en goede specificaties zoals 4 GB werkgeheugen, 32 GB opslaggeheugen en een mooi en groot 5.2-inchscherm met Full HD-resolutie. Bestel de Honor 8 snel hier! Op = Op.

Meer nieuws over: