‹ Alle nieuwsberichten

Honor 8 nu exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

Honor 8 nu exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

Daar is ie dan: de Honor 8. De opvolger van de Honor 7 komt naar Nederland en is vanaf nu exclusief te koop bij Belsimpel.nl. De smartphone heeft specificaties van een high-end vlaggenschip en is toch heel betaalbaar. Een leuke combinatie dus! Wij kregen de mogelijkheid om de Honor 8 alvast even te testen en hebben de belangrijkste features voor je op een rijtje gezet.

Al een aantal jaar breng Honor, een dochteronderneming van het Chinese Huawei, betaalbare telefoons met uitstekende specificaties op de markt. De Honor 8 vormt op dat beeld absoluut geen uitzondering. Honor heeft het wederom voor elkaar gekregen om een telefoon met sterke hardware en leuke snufjes te produceren voor een stuk minder dan wat je voor een gemiddeld vlaggenschip betaalt. Zo beschikt de Honor 8 bijvoorbeeld over een razendsnelle vingerafdrukscanner, waarmee je je telefoon letterlijk in minder dan een seconde ontgrendelt.

De Honor 8 ziet er strak uit en is mooi afgewerkt. De telefoon voelt stevig aan door het gebruik van metaal en glas voor de behuizing. Qua uiterlijk is de Honor 8 niet heel opvallend, maar juist door het rustige design krijgt de telefoon een luxueuze uitstraling. Het meest opvallende aan de buitenkant is uiteraard het scherm. Het grote en scherpe Full-HD-beeldscherm stelt ons in ieder geval niet teleur en geeft kleuren en beweging zeer mooi weer.

Aan de binnenkant vind je een flinke dosis krachtige hardware. Zo is de Honor 8 uitgerust met 4 GB werkgeheugen en krijg je standaard 32 GB opslaggeheugen, dat uit te breiden is met een microSD-kaartje. Opvallend is ook de USB-C aansluiting, waarmee je sneller data overdraagt en ook het opladen sneller gaat. Dat is wel zo handig, want de Honor 8 heeft een vrij grote 3000-mAh-batterij.

De dubbele camera van de Honor 8 is zoals verwacht snel en goed. De hoofdcamera beschikt over twee 12-megapixellenzen, waardoor het beeld beter kan worden gevangen. Ook geeft dit voordelen in slechte lichtomstandigheden. In onze tests was de autofocus behoorlijk snel. De selfiecamera is overigens ook erg sterk en beschikt over 8 megapixels.

Je bestelt de Honor 8 in Nederland nu alleen bij Belsimpel.nl! De Honor-telefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en wit.

Meer nieuws over: