‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe abonnementen KPN vanaf nu bij Belsimpel.nl

Nieuwe abonnementen KPN vanaf nu bij Belsimpel.nl

KPN heeft nieuwe abonnementen waarmee je in de héle Europese Unie zorgeloos je abonnement gebruikt, zónder extra kosten. Deze abonnementen zijn vanaf vandaag te bestellen bij Belsimpel.nl.

Met de nieuwe abonnementen van KPN kan je vanuit je eigen abonnement in de hele Europese Unie (EU) bellen, sms’en en internetten. Vanaf nu hoef je je dus geen zorgen meer te maken over de roamingkosten, die je hiervoor altijd moest betalen bij netwerkgebruik buiten Nederland.

KPN is hiermee de eerste provider die inspringt op de nieuwe wet van de Europese Commissie (EC). Al sinds 2007 staat de toeslag die gebruikers betalen als ze van een buitenlands netwerk gebruikmaken op de agenda van de vergadering van de EC. Afgelopen week is er eindelijk een einde gekomen aan de discussie en is een nieuwe wet aangenomen: roamingkosten zijn vanaf juni 2017 verboden.

Met de nieuwe abonnementen van KPN ben je dus al eerder van deze extra kosten in het buitenland af. Iedereen die vanaf vandaag wordt aangesloten op een KPN Zorgeloos abonnement, maakt automatisch gebruik van de nieuwe voordelen in de EU. Bellen, sms’en internetten doe je vanaf nu ook in de hele EU zoals je gewend bent in Nederland. Is je databundel op? Dan wordt het internet in de EU automatisch uitgezet. In Nederland blijf je online op een verlaagde snelheid van 64 kb/s. Als je graag weer toegang tot snel internet wilt hebben, schaf je voor de rest van de kalendermaand een extra databundel aan.

Heb je al een Zorgeloos-abonnement, maar kan je nog niet verlengen? Ook dan profiteer je van de nieuwe voordelen. Voor €5,- per maand zet je EU Uitbreiding aan, waarmee je tijdens een buitenlandse trip je abonnement gebruikt alsof je in Nederland bent. De uitbreiding koop je in de winkel van KPN of via de klantenservice van KPN. De nieuwe abonnementen zijn ook te combineren met andere diensten en voordelen van KPN, zoals KPN Compleet. Tijdens de introductie zijn de nieuwe Zorgeloos-abonnementen van KPN éxtra voordelig: bekijk de aanbiedingen hier.

Meer nieuws over: