Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

KPN-aanbiedingen - De nieuwste GSM's voor €0,- en Mobiele Telefoon abonnementen!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

KPN

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

Meer informatie over KPN

Betrouwbaar netwerk

KPN heeft een eigen en zeer betrouwbaar netwerk: de dekking in Nederland is meer dan 99% en heel stabiel. Je kunt dus bellen en sms'en op een netwerk waarvan je weet dat het goed zit. Ook de internetverbinding van KPN is van een hoge kwaliteit. Je kunt gewoon met 4G-snelheid internetten op het KPN-netwerk, wat betekent dat je razendsnel video's en muziek streamt en internetpagina's laadt. Als je over je internetbundel heen gaat wordt je snelheid omlaag gebracht; je wordt dus niet ineens afgesloten van mobiel internet!

Beste mobiele provider 2018

De Consumentenbond heeft KPN uitgeroepen tot de beste mobiele provider van het derde kwartaal van 2018! De abonnees zijn tevreden en er komen minder meldingen binnen met betrekking tot administratieve problemen of internetsnelheid dan bij andere providers. Ook de voorwaarden zijn goed. Waar je bij vele providers per uitgaande belminuut betaalt, betaal je bij KPN na de eerste minuut per seconde. Bovendien heb je buiten je internetbundel geen extra kosten, maar gaat de snelheid omlaag.

KPN Combikorting

Met de KPN Combikorting heb je extra korting op de twee grootste databundels van 15 GB en 50 GB. In combinatie met verschillende toestellen van Apple, Huawei en Samsung en andere producenten maak je gebruik van de korting.

KPN Compleet

Heb je naast een mobiel abonnement van KPN ook andere KPN-producten? Dan heb je recht op KPN Compleet. Hiermee krijg je heel veel voordelen van KPN, voor niks! Wat je precies krijgt, hangt af van welke KPN-producten je allemaal in huis hebt. Dit zijn de voordelen die je kunt krijgen met KPN Compleet:

  • €5 korting
  • Gratis zenders en films
  • Dubbel zoveel data
  • Gratis onderling bellen
  • Onderling MB's delen

In ons KPN Compleet dossier vind je welke producten je nodig hebt voor de voordelen en hoe je je aanmeldt voor KPN Compleet!

KPN Compleet