‹ Alle nieuwsberichten

iPhone 7: nu te bezichtigen in alle winkels!

iPhone 7: nu te bezichtigen in alle winkels!

Belsimpel.nl is wederom de snelste: de iPhone 7 is vanaf nu te bewonderen in al onze 7 winkels in heel Nederland en wordt vandaag verzonden naar de eerste geluksvogels.

Net zoals alle andere nieuwsgierige aagjes en Apple-fanaten hadden wij 7 september al groot omcirkeld in onze agenda's. Op deze dag zou Apple namelijk de nieuwe iPhone 7 aankondigen – een prachtig ontworpen toestel waarover al maandenlang de wildste geruchten de ronde deden. Na maandenlange voorpret, een fantastische presentatie en een intense liveblogsessie hebben we Apples nieuwste toptoestel eindelijk in handen. Vanaf vandaag is het toestel te bezichtigen in één van onze zeven winkels. Ook rollen de eerste exemplaren van de lopende band om de vlugge vogels gelukkig te gaan maken. Hiermee hoort Belsimpel.nl weer tot de allersnelsten van de Nederlandse telecomwereld.

Heb je de aankondiging gemist omdat je buiten aan het genieten was van de nazomerzon? Snappen we! Dus bij deze nog even de belangrijkste informatie op een rijtje: de iPhone 7 is een toptoestel dat er, zoals we van Apple gewend zijn, bijzonder strak uitziet. Zo zijn de antennelijnen nog verder weggewerkt en beschikt het toestel over een unibody-design. Ook is de iPhone 7 beschikbaar in twee verschillende formaten: de "normale" iPhone 7, en de iPhone 7 Plus. Bijzonder is dat de iPhone 7 beschikbaar is in twee nieuwe kleuren: zwart en gitzwart. De gitzwarte variant is vooral een bijzonder toestel door de glanzende afwerking. Hiermee is zwart nog zwarter dan zwart. Ook nieuw aan het design van de iPhone 7 is de waterbestendige afwerking. Perfect voor de aankomende herfststormen dus!

Naast het prachtige design zit er natuurlijk aan de binnenkant van de iPhone ook een hele hoop moois. Zo beschikt het toestel over Apples meest krachtige processor tot nu toe met de A10 Fusion-chip. Hiermee is de batterijduur nóg verder verbeterd en draait je toestel nóg sneller. Bovendien heeft Apple een gedurfde stap genomen: de alom bekende 3,5mm koptelefooningang is met de iPhone 7 verleden tijd geworden. Hiervoor in de plaats krijg je stereospeakers op je telefoon voor een fantastische mediabeleving – en een bijpassend setje airpods met lightning-connector!

Het mooiste hebben we natuurlijk voor het laatst bewaard: de camera's! En ja – camera's in meervoud, want de iPhone 7 Plus beschikt over een dual camera. Dit houdt in dat twee camera's samenwerken om je foto's een extra dimensie te geven. Zo maak je groothoekfoto's waarbij je nog verder kunt inzoomen op details en heb je dus, in de woorden van Hannah Montana, het beste van beide werelden! Ook de camera op de iPhone 7 is om over naar huis te schrijven. De 12-megapixelcamera is voorzien van allerlei verbeteringen, waardoor je fotomomenten altijd haarscherp, goed belicht, en intens levendig weet vast te leggen.

Denk je nu: "goh, dat klinkt als een puik plan van Apple, maar waar kan ik de iPhone 7 zelf testen?" Dan heeft Belsimpel.nl voor jou tof nieuws: in al onze winkels (dus in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle) is de iPhone 7 vandaag al te bezichtigen, vast te houden en te testen. Wij kunnen je immers wel vertellen dat het een prachttoestel is, maar laat je vooral door de iPhone zelf overtuigen.

Tevens zullen we vanmiddag een livestream houden op Facebook met onze toestelspecialist, die klaar zit om al je vragen over de nieuwe iPhone te beantwoorden. Like ons dus op Facebook en schroom niet om vragen te stellen!

Uiteraard zijn de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus nu ook te bestellen bij Belsimpel.nl.

Meer nieuws over: