‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 36 2016

Het laatste telecomnieuws van week 36 2016

Gelekte beelden van Google Pixel Sailfish-telefoon, Sony Xperia X Compact nu al te bestellen en Apple verandert opslaggeheugen iPads. Dit is het telecomnieuws van week 36!

Google Pixel-toestellen

Google Pixel

Eerder schreven we al dat de Nexus-telefoons van naam veranderen. Vanaf nu dragen de toestellen de naam Google Pixel-telefoon. Het nieuwste toestel in deze serie is de Google Pixel ‘Sailfish’, geproduceerd door HTC. Afgelopen week lekten er beelden van dit volledige toestel uit. Hieruit is op te maken dat de hoofdtelefoonaansluiting van het toestel waarschijnlijk linksboven zit en dat het toestel vermoedelijk de afmetingen 143,8x69,5x7,3mm heeft. De ‘Sailfish’ heeft waarschijnlijk een 5-inchbeeldscherm, 4 GB werkgeheugen en camera’s van 12 en 8 megapixels. Zijn grote zus, de Pixel XL ‘Marlin’, heeft naar verwachting een 5.5-inchbeeldscherm, 4 GB RAM, een 3450mAh-batterij en een camera van 12 megapixels en een van 8 megapixels.

Bron: Tweakers

Xperia X Compact verkrijgbaar in de Benelux!

Sony Xperia

Sony presenteerde op het IFA-evenement twee weken terug meerdere toestellen, waaronder de Xperia X Compact. Dit toestel is nu al te bestellen bij de webshops en dus ook bij Belsimpel.nl! Het is een telefoon met zeer fijne specificaties, vooral de camera valt op. Het toestel is namelijk voorzien van een 23-megapixelcamera! Daarbij houdt Sony qua ontwerp zijn lijn vast en zit de vingerafdrukscanner dus weer aan de zijkant van de telefoon. Ten slotte heeft de Xperia X Compact een werkgeheugen van 3 GB, een 2700mAh-batterij en 32 GB opslaggeheugen dat uit te breiden is met een microSD-kaart. Zeer binnenkort zal het toestel leverbaar zijn, dus sla nu je slag!

Bron: Tweakers

Geen iPads van 16 GB meer

Apple

In vorige iPhone-lijnen was het instapmodel standaard de 16 GB-versie. Maar Apple gaf op haar event vorige week aan vanaf de iPhone 7 geen iPhones van 16 GB meer te produceren. Wat niet op het podium van deze grootste presentatie werd gezegd, is dat de fabrikant hetzelfde doet voor de iPads. Van nu af aan rollen er dus geen iPads met 16 GB opslagruimte meer van de band. Dat betekent dat alle instapmodellen van de producent daardoor nu de 32 GB-variant zijn. Alleen van de iPhone SE komt nog er een model uit met 16 GB intern geheugen. Wil je ook een iPad 32 GB of iPhone 7 32 GB ? Kijk dan op onze website!

Bronnen: All About Phones en GSM Arena

Meer nieuws over: