Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Levering Samsung Galaxy Note 7 vertraagd

Levering Samsung Galaxy Note 7 vertraagd

Extra kwaliteitscontroles van het nieuwe vlaggenschip van Samsung zorgen voor vertraging bij de levering. Een maand geleden presenteerde Samsung het nieuwe vlaggenschip, de Samsung Galaxy Note 7. Een zeer mooi toestel met allerlei moderne snufjes, zoals een irisscanner, 5.7-inchbeeldscherm en een vernieuwde stylus.

Lees alles over dit toestel in het nieuwsbericht wat we er over schreven. De datum waarop het toestel verkrijgbaar zou zijn werd toen op 2 september gezet. Helaas zullen we hier wat langer op moeten wachten, er moeten namelijk extra kwaliteitscontroles op de telefoon worden uitgevoerd.

Samsung blijft vaag over de precieze reden voor de extra controles. De fabrikant geeft aan een zorgvuldige inspectie uit te voeren en volledig toegewijd te zijn aan het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wellicht hebben de extra controles te maken met de berichten over ontploffende batterijen, die de afgelopen tijd de ronde deden. Ook verschenen er video’s van gebruikers waarbij de stylus in de behuizing vast kwam te zitten.

Verschillende bronnen geven aan dat Samsung waarschijnlijk binnen enkele dagen alle exemplaren van de Note 7 terug roept voor een extra controle. Bronnen claimen dat de problemen met de accu zich slechts bij 0,1% van de toestellen in omloop voordoen. Dit is alsnog een fors aantal telefoons.

Een nieuwe datum voor de release in Nederland is nog niet bekend. Hoewel grote webshops nog steeds 9 september als eerste verkoopdatum noemen, lijkt het niet waarschijnlijk dat Samsung deze datum haalt. Eerder werd de releasedatum al van 2 naar 9 september verplaatst, omdat Samsung de vraag naar het toestel niet aan kon.

Houd onze website in de gaten voor alle informatie over de Samsung Galaxy Note 7.

Bronnen: Android Planet, Reuters, Nu.nl 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 
OnePlus 6 128GB Midnight Black

OnePlus 6 128GB Midnight Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.