Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Levering Samsung Galaxy Note 7 vertraagd

Levering Samsung Galaxy Note 7 vertraagd
Vrijdag 02 september 2016

Extra kwaliteitscontroles van het nieuwe vlaggenschip van Samsung zorgen voor vertraging bij de levering. Een maand geleden presenteerde Samsung het nieuwe vlaggenschip, de Samsung Galaxy Note 7. Een zeer mooi toestel met allerlei moderne snufjes, zoals een irisscanner, 5.7-inchbeeldscherm en een vernieuwde stylus.

Lees alles over dit toestel in het nieuwsbericht wat we er over schreven. De datum waarop het toestel verkrijgbaar zou zijn werd toen op 2 september gezet. Helaas zullen we hier wat langer op moeten wachten, er moeten namelijk extra kwaliteitscontroles op de telefoon worden uitgevoerd.

Samsung blijft vaag over de precieze reden voor de extra controles. De fabrikant geeft aan een zorgvuldige inspectie uit te voeren en volledig toegewijd te zijn aan het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wellicht hebben de extra controles te maken met de berichten over ontploffende batterijen, die de afgelopen tijd de ronde deden. Ook verschenen er video’s van gebruikers waarbij de stylus in de behuizing vast kwam te zitten.

Verschillende bronnen geven aan dat Samsung waarschijnlijk binnen enkele dagen alle exemplaren van de Note 7 terug roept voor een extra controle. Bronnen claimen dat de problemen met de accu zich slechts bij 0,1% van de toestellen in omloop voordoen. Dit is alsnog een fors aantal telefoons.

Een nieuwe datum voor de release in Nederland is nog niet bekend. Hoewel grote webshops nog steeds 9 september als eerste verkoopdatum noemen, lijkt het niet waarschijnlijk dat Samsung deze datum haalt. Eerder werd de releasedatum al van 2 naar 9 september verplaatst, omdat Samsung de vraag naar het toestel niet aan kon.

Houd onze website in de gaten voor alle informatie over de Samsung Galaxy Note 7.

Bronnen: Android Planet, Reuters , NU.nl

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl