‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Galaxy Note 7 officieel aangekondigd!

Samsung Galaxy Note 7 officieel aangekondigd!

Na veel geruchten is het dan eindelijk zover: de Note 7 is onthuld door Samsung! We weten nu eindelijk precies wat we van deze toptelefoon kunnen verwachten: onder andere een irisscanner, een edge-scherm en waterdichtheid. Een fijne verrassing is dat het toestel al heel gauw verkrijgbaar is bij Belsimpel.nl!

Wat heeft de Note 7 allemaal te bieden? Nou, redelijk wat. Hieronder een opsomming van een aantal belangrijke specificaties en functionaliteiten!

Functies Galaxy Note 7

De Note 7 is het eerste toptoestel van Samsung dat alleen een Edge-variant heeft – je kunt dus geen 'normaal' plat scherm krijgen bij de Note 7. Verder heeft de smartphone een scherm van 5.7 inch met Quad-HD-resolutie. Het opslaggeheugen is 64 GB, en het werkgeheugen van de Note 7 is 4 GB. We worden ook heel blij van de waterdichtheid van Samsungs nieuwste phablet: met de IP68-certificering kun je de Note 7 gewoon gebruiken in een regenbui. Daarnaast heeft Samsung een nieuwe vorm van beveiliging toegevoegd aan de phablet: een irisscanner! Dit is net zo futuristisch als het klinkt. Je kunt je telefoon ontgrendelen door je oog te laten scannen. Irissen zijn, net als vingerafdrukken, uniek. Zo ben jij de enige die je telefoon in kan komen!

De camera's zijn, zoals gewoonlijk bij Samsung, van topkwaliteit. De hoofdcamera heeft 12 megapixels en presteert ook onder weinig licht heel goed. De selfiecamera heeft 5 megapixels. De S-Pen – de stylus die bij de Note 7 zit – is verbeterd. Je kunt met het pennetje makkelijk tekst vertalen, iets op het scherm vergroten en snel tussen apps switchen. Daarnaast is de Note 7 de eerste telefoon van Samsung met usb-c-aansluiting. De Galaxy Note 7 is straks verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en blauw. Welke kleur je voorkeur ook heeft, ze zijn allemaal prachtig: je Note 7 steelt gegarandeerd de show!