‹ Alle nieuwsberichten

Aankondiging nieuwe iPhone 7 op 7 september

Aankondiging nieuwe iPhone 7 op 7 september

Het zal niet lang meer duren voordat de nieuwe iPhone van Apple officieel uit de doeken wordt gedaan. Op woensdag 7 september om 19:00 uur Nederlandse tijd komt er eindelijk een einde aan de geruchtenmolen rondom het nieuwste pronkstuk van Apple. Be prepared!

Tijdens het aangekondigde media-evenement presenteert Apple zijn nieuwste plannen. Uiteraard gaat het over de komst van de nieuwste iPhone 7 en 7 Plus, maar ook over allerlei interessante ontwikkelingen rondom iOS 10. De afgelopen maanden is er al veel gespeculeerd over het nieuwe toestel, maar op 7 september zullen we er eindelijk achter komen welke geruchten waarheid worden. De komst van de iPhone 7, 7 Plus en iOS 10 is nog niet alles, Apple heeft hoogstwaarschijnlijk nog veel meer spannends voor ons in petto.

Interessante aankondigingen

Het ontwerp van de iPhone 7 zou volgens diverse media weinig verschillen van de iPhone 6 en iPhone 6s. Het enige opmerkelijke verschil in design is dat de antennestrepen zouden zijn aangepast. Deze zijn bij het nieuwe toestel waarschijnlijk alleen aan de randen zichtbaar, in plaats van over de gehele breedte van het toestel. Een ander belangrijk punt is het mogelijk ontbreken van de 3,5mm-koptelefoonpoort. Het is nog wel de vraag of en op welke manier Apple deze poort heeft vervangen. Verder zou de bekende homeknop vervangen worden door een Force Touch-homeknop, die drukgevoelig is.

Er zijn ook nog niet veel concrete aanwijzingen van de Apple Watch 2 bekend, maar de verwachting is wel dat deze op 7 september gepresenteerd wordt. Verder is bekend dat de nieuwe Apple Watch 2 een eigen GPS-chip krijgt. Het gevolg daarvan is dat je geen gekoppelde iPhone nodig hebt waardoor je bijvoorbeeld de Apple Watch 2 heel makkelijk als hardloophorloge kunt gebruiken. Dit zou een zeer logische vervolgstap zijn op de Apple Watch.

Volg de ontwikkelingen op de voet

Dankzij de door Apple beschikbaar gestelde livestream hoef je op 7 september geen enkel moment van het evenement te missen. Op de Apple-website staat een speciale pagina live waar je via je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc het evenement kunt streamen. Voor de vierde generatie Apple TV is er een speciale Apple Events-app aangemaakt waarop je het evenement live kunt volgen. Zo ben je dus als eerste op de hoogte van de nieuwste features van de iPhone 7 en 7 Plus!

Een leuk feitje: ook de virtuele assistent Siri is al helemaal in de stemming! Het is traditie geworden dat Siri inspeelt op aangekondigde Apple-evenementen en ook deze keer laat Siri van zich horen. Als je zegt “See you on the seventh”, kun je grappige antwoorden van Siri terugverwachten.

Zet 7 september in je agenda om alle ontwikkelingen live te volgen en houd onze Belsimpel.nl en onze Twitter in de gaten voor de Iphone 7 en 7 Plus!

Bron: iCulture, Metro

Meer nieuws over: