Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Android Nougat wordt maandag gelanceerd?

Android Nougat wordt maandag gelanceerd?

De dag die je wist dat zou komen is bijna hier: de update naar Android Nougat komt hoogstwaarschijnlijk maandag 22 augustus naar sommige toestellen! Een Canadese provider heeft deze update-data online staan.

Android 7 komt eerst alleen naar de Nexus 6P en de Nexus 5X. Dat is niet zo raar, want Nexus-toestellen krijgen doorgaans als eerste updates. Dit komt doordat deze Google-toestellen de standaardversie van het besturingssysteem draaien. Er hoeft dus niets aangepast te worden – de Android-updates kunnen direct geïnstalleerd worden. Dit is anders bij toestellen van andere fabrikanten, omdat zij eerst hun eigen skin moeten aanpassen aan de update. Zo duurt het wat langer voordat de nieuwe Android-versie op de telefoon gezet kan worden.

Android Nougat

Doordat er al een tijdje bètaversies van Android Nougat beschikbaar zijn, weten we al veel over de nieuwe versie van het populaire Android-besturingssysteem. Zo is er een splitscreenmodus en zijn er meer emoji. Ook zijn de notificaties helemaal vernieuwd en is de energiebesparingsfunctie Doze verbeterd.

Ook zo benieuwd naar de nieuwste versie van Android? We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Als we de update binnen hebben, hoor je het van ons! We schrijven dan een uitgebreid verslag van de nieuwtjes die Android Nougat met zich meebrengt.

Bronnen: Telus via 9To5Google

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.