Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Geen haastige spoed voor de nieuwe iPhone

Geen haastige spoed voor de nieuwe iPhone
Donderdag 18 augustus 2016

De officiële aankondiging komt steeds dichterbij, maar de releasedatum lijkt juist steeds verder op te schuiven. Nieuwe leaks suggereren dat Apples nieuwste iPhone nu pas eind september in de schappen ligt.

We houden al een poosje de meest recente geruchten voor jullie bij op onze pagina over Apples allernieuwste iPhone. Of deze nu de iPhone 6SE, of de iPhone 7 gaat heten is voorlopig nog onduidelijk. Gelukkig lijkt het erop dat Apple nog een weekje extra heeft om precies zijn zaakjes op orde te krijgen. Volgens bronnen ligt deze nieuwste telg van de Apple-boom namelijk pas op 23 september in de winkels.

Reden voor deze nieuwe geruchten is een uitgelekte planning van de Amerikaanse telecom-gigant AT&T. Zij zouden hun planning in september namelijk tweemaal bijstellen. Eén van deze aanpassingen vindt plaats op 9 september, wanneer de nieuwe iPhone officieel wordt aangekondigd. Je zou dus verwachten dat de volgende grote aanpassing op de planning rond de officiële release van het toestel plaatsvindt. Volgens het schema zou dit dan op 23 september zijn.

Als we kijken naar de geschiedenis van Apple-releases, dan is dit een redelijk reële mogelijkheid. Zo zaten er in 2015 ook twee weken tussen de aankondiging en de release van de iPhone 6S. Eén week tussen aankondiging en release, zoals bijvoorbeeld genoemd door Evan Blass, is overigens net zo waarschijnlijk. Er zat namelijk maar één week tijd tussen de aankondiging en de release van de iPhone 6.

Waar we ons ditmaal op mogen verheugen, is dus nog onduidelijk. Of we nu één, of twee weken voorpret mogen hebben – bij Belsimpel.nl ben je aan het juiste adres voor de allersnelste updates over de nieuwe iPhone!

Bron: 9to5mac

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl