‹ Alle nieuwsberichten

Geen haastige spoed voor de nieuwe iPhone

Geen haastige spoed voor de nieuwe iPhone

De officiële aankondiging komt steeds dichterbij, maar de releasedatum lijkt juist steeds verder op te schuiven. Nieuwe leaks suggereren dat Apples nieuwste iPhone nu pas eind september in de schappen ligt.

We houden al een poosje de meest recente geruchten voor jullie bij op onze pagina over Apples allernieuwste iPhone. Of deze nu de iPhone 6SE, of de iPhone 7 gaat heten is voorlopig nog onduidelijk. Gelukkig lijkt het erop dat Apple nog een weekje extra heeft om precies zijn zaakjes op orde te krijgen. Volgens bronnen ligt deze nieuwste telg van de Apple-boom namelijk pas op 23 september in de winkels.

Reden voor deze nieuwe geruchten is een uitgelekte planning van de Amerikaanse telecom-gigant AT&T. Zij zouden hun planning in september namelijk tweemaal bijstellen. Eén van deze aanpassingen vindt plaats op 9 september, wanneer de nieuwe iPhone officieel wordt aangekondigd. Je zou dus verwachten dat de volgende grote aanpassing op de planning rond de officiële release van het toestel plaatsvindt. Volgens het schema zou dit dan op 23 september zijn.

Als we kijken naar de geschiedenis van Apple-releases, dan is dit een redelijk reële mogelijkheid. Zo zaten er in 2015 ook twee weken tussen de aankondiging en de release van de iPhone 6S. Eén week tussen aankondiging en release, zoals bijvoorbeeld genoemd door Evan Blass, is overigens net zo waarschijnlijk. Er zat namelijk maar één week tijd tussen de aankondiging en de release van de iPhone 6.

Waar we ons ditmaal op mogen verheugen, is dus nog onduidelijk. Of we nu één, of twee weken voorpret mogen hebben – bij Belsimpel.nl ben je aan het juiste adres voor de allersnelste updates over de nieuwe iPhone!

Bron: 9to5mac

Meer nieuws over: