‹ Alle nieuwsberichten

Uitermate krachtige powerbank cadeau bij aanschaf van de DTEK50!

Uitermate krachtige powerbank cadeau bij aanschaf van de DTEK50!

De DTEK50 is dankzij BlackBerry de best beveiligde Android-telefoon ooit. Als je dit toestel nu bij Belsimpel koopt, krijg je er een powerbank bij cadeau! Maar dat is zeker niet de enige goede reden om deze telefoon aan te schaffen, lees hier meer.

Er is de afgelopen tijd veel aandacht voor de beveiliging van de gegevens in je smartphone. Dat is niet zo raar, want je telefoon bevat je meest persoonlijke informatie. Veel aanbieders komen aan de roep voor betere beveiliging tegemoet. Zo voegde onder andere WhatsApp een end-to-end encryptie toe, waardoor berichten nu door niemand meer in te zien zijn. Ook de aanbieders zelf kunnen hierdoor niks meer opmaken uit de gecodeerde berichten.

BlackBerry DTEK50

Een aanbieder die zich al tijden maximaal focust op de beveiliging van de gegevens van zijn gebruikers, is BlackBerry. Het is dan ook niet voor niks dat veel werkgevers een BlackBerry kiezen als zakelijke telefoon voor hun werknemers. Zo weten ze zeker dat de gegevens van het bedrijf niet kunnen worden ingezien door derden.

Voor de gebruikers die de ijzersterke beveiliging van BlackBerry willen, maar ook willen genieten van dezelfde mogelijkheden en voordelen van Android is er nu goed nieuws! BlackBerry biedt nu een toestel aan met het Android-besturingssysteem, de DTEK50. Met dit toestel heb je dus hetzelfde gebruiksgemak, toegang tot de miljoenen apps in de Play Store en een optimale integratie met de Google-services, en hoef je daarbij geen moment te vrezen voor je persoonlijke informatie.

De DTEK50 wordt standaard geleverd met de handige DTEK-app, waarmee je in een oogwenk inzicht hebt in de beveiligingsstatus van je toestel. Daarnaast geeft de app aan hoe je de beveiliging verbetert en kun je meldingen ontvangen als applicaties gebruik maken van opties waar je geen autorisatie voor hebt gegeven, zoals je microfoon, camera of contactgegevens. Daarnaast ben je verzekerd om als allereerste de maandelijke Google security updates te ontvangen!

De DTEK50 heeft naast een onbreekbare beveiliging - ook uitstekende andere specificaties. Het toestel draait op de Snapdragon 617. Dit is een snelle processor die er samen met het 3 GB werkgeheugen voor zorgt dat het toestel vlot reageert en dat alle overgangen soepel verlopen. De telefoon is voorzien van een helder krasbestendig 5.2-inchbeeldscherm, dat dankzij de resolutie van 1920x1080 pixels een scherpe beeldweergave heeft. De opslagruimte is 16 GB groot en naar wens simpelweg uit te breiden met een microSD-kaart tot maar liefst 2 TB. Het toestel wordt voorzien van energie door een krachtige 2610 mAh-batterij.

En alsof dat nog niet genoeg was.. Je krijgt nu bij aanschaf van de DTEK50 een powerbank ter waarde van €59,99 cadeau! Deze zeer krachtige powerbank beschikt over maar liefst 12600 mAh, waardoor je dus echt nooit meer met een lege batterij zit! Je kunt met deze powerbank drie apparaten tegelijkertijd opladen. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, je ontvangt de powerbank bij je bestelling of deze wordt door ons nageleverd. Schaf je BlackBerry DTEK50 zo snel mogelijk aan op Belsimpel.nl!