‹ Alle nieuwsberichten

Stap in de wereld van 3D met de Belsimpel.nl VR-bril!

Stap in de wereld van 3D met de Belsimpel.nl VR-bril!

Een tripje naar de maan? Middenin je eigen panoramafoto’s staan? Met Virtual Reality wordt het ineens allemaal mogelijk. Op het gebied van technologie is VR echt een opkomende trend te noemen. 

Met de VR-bril kun je alledaagse dingen op een compleet andere manier beleven. Ben jij al helemaal op de hoogte van deze rage? We nemen je mee in de virtuele wereld van 3D!

Met Virtual Reality worden je hersenen als het ware voor de gek gehouden. De VR-bril bevat een scherm dat van een afbeelding twee verschillende versies weergeeft. Op die manier ziet ieder oog een andere beeld, wat het 3D-effect veroorzaakt. Je kan deze afbeeldingen zelf aansturen vanaf verschillende apparaten, zoals je smartphone of computer. Je eigen simpele foto’s worden opeens een bijzondere ervaring.

VR-bril

Er zijn al een aantal interessante toepassingen en apps beschikbaar voor de VR-bril. Zo kun je jouw favoriete Netflix-serie bekijken alsof je in de bioscoop zit. Een wereldreis maken wordt met VR ook ineens een stuk gemakkelijker en goedkoper. Met verschillende apps kun je de straten van allerlei steden verkennen alsof je er daadwerkelijk bent. Ook speel je je favoriete games met een VR-bril op een levensechte manier door er zelf deel van uit te maken. Je eigen foto’s en video’s beleef je alsof je er middenin zit – niets is te gek met Virtual Reality!

Ben je enthousiast geworden en wil je het zelf eens uitproberen? Bij Belsimpel hebben we een eenvoudig instapmodel voor iedereen die Virtual Reality eens wil uitproberen: de Belsimpel.nl VR-bril. De bril is net als de bekende Google Cardboard gemaakt van karton, handig materiaal dat je gemakkelijk zelf (eventueel met een beetje hulp.) in elkaar zet. Onze VR-bril doet precies hetzelfde als andere VR-brillen. De Belsimpel.nl VR-bril heeft een voordelig prijskaartje en is bovendien te gebruiken voor de meeste smartphones! 

Wil je nog meer informatie over alle mogelijkheden van Virtual Reality? Neem dan een kijkje in ons dossier.

Meer nieuws over: