‹ Alle nieuwsberichten

Beleef de ideale sportzomer online op je telefoon!

Beleef de ideale sportzomer online op je telefoon!

Ben jij ook zo’n fan van de Olympische Spelen? En kijk je tijdens dit evenement graag elke voorronde en finale van iedere sport? Het liefst doe je dit natuurlijk vanaf je smartphone, wel zo flexibel. Continu video's streamen kost wel een olympische hoeveelheid aan data, maar daar is een oplossing voor! 

Bij Vodafone kun je nu de eerste drie maanden van je abonnement gebruikmaken van onbeperkt internet. Ideaal om altijd en overal toegang te hebben tot het internet, zodat jij je favoriete wedstrijden live kunt streamen. De sportzomer van 2016 beleef je online op je telefoon!

Na het EK Voetbal en de Tour de France eerder dit jaar, staat augustus in het teken van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Na vier jaar mogen we weer genieten van de Zomerspelen. Op 5 augustus werd het startschot voor dit evenement gegeven. Duizenden sporters van over de hele wereld laten ongetwijfeld de meest waanzinnige prestaties zien. Tot en met 21 augustus kunnen we genieten van de vele sporten die in Rio op het hoogste niveau worden uitgeoefend. Of je nou van atletiek, zwemmen of wielrennen houdt – op de Olympische Spelen is voor ieder wat wils!

Nu kan het tijdens de zomer natuurlijk voorkomen dat je in de tuin geniet van het zonnetje of tijdens je vakantie op de camping staat. Dan heb je niet altijd een televisie of wifi-verbinding tot je beschikking. Om extra kosten buiten je bundel te voorkomen komt een abonnement met een onbeperkte databundel goed van pas. Bij Vodafone krijg je nu bij een nieuw of verlengd Smart-, Red- of Black-abonnement de eerste drie maanden onbeperkt internetten cadeau! Kies het abonnement dat bij jou past en ga meteen aan de slag met je databundel. In de eerste drie maanden surf je oneindig op het internet en stream je alles live zonder afhankelijk te zijn van wifi. Bevalt dat onbeperkte internetten je wel? Na de derde maand krijg je een advies van Vodafone over je dataverbruik en de mogelijkheid om je databundel te vergroten. Als dit voor jou na de sportzomer niet meer nodig is, dan kun je je bundel ook verkleinen. Omhoog of omlaag aanpassen kan zonder extra kosten.

Voor de ideale beleving van de Olympische Spelen zijn er verschillende apps voor je smartphone te krijgen. Wij hebben een aantal gratis opties voor je. Met de NOS-app heb je maar liefst veertien livestreams tot je beschikking. Zo hoef je geen enkele wedstrijd te missen! Daarnaast biedt deze app het laatste nieuws en kun je de hoogtepunten nog eens terugkijken in de olympische samenvatting. Ook via de NPO-app kun je de Olympische Spelen live volgen door met één druk op de knop over te schakelen op live-televisie. Toch een belangrijk sportmoment gemist? De app biedt ook opties om uitzendingen terug te zien of een samenvatting te bekijken – én ze blijven dertig dagen beschikbaar! Ten slotte is er de TeamNL-app van NOC*NSF: deze geeft je een overzicht van alle olympische sporters met hun informatie en resultaten. Verder vind je in deze app het programma, nieuwsberichten en een reminder-functie: zo ben je nooit te laat om je favoriete sporter aan te moedigen!

Vodafone + LG G5 = goud!

De Vodafone-actie met drie maanden onbeperkt internetten is op dit moment bijzonder aantrekkelijk in combinatie met de LG G5! De enige telefoon waar je een cameramodule ter waarde van €99,- cadeau bij krijgt. Met de LG Friends Cam Plus Module krijg je alle voordelen van een fotocamera: met de fysieke knoppen heb je meer controle over je camera-instellingen, hij ligt prettig in de hand en raakt niet snel leeg door een bijgeleverde batterij. Zo kun je bijvoorbeeld zelf eens wat wedstrijdjes houden met je vrienden. Misschien verbreek je het hink-stap-sprong-record of ren je sneller dan Usain! Leg het eenvoudig vast en upload je prestatie razendsnel op social media.

Dus wil jij Dafne Schippers het olympisch record op de 100 meter zien verpletteren en de Nederlandse hockeydames voor de derde keer op rij het goud zien pakken? In combinatie met je nieuwe Vodafone-abonnement heb je nu altijd en overal de mogelijkheid om dit online te zien –zo beleef je de mooiste sportmomenten op je telefoon!

Meer nieuws over: