Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Vodafone-aanbiedingen - de nieuwste mobiele telefoons voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Dagelijks van 9.00 tot 23.30 uur bereikbaar op 050 - 210 34 04

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Vodafone

Bestellen, verlengen of overstappen?

Kijk op Belsimpel.nl of bel 050 210 3404

Klantenservice Vodafone: 1200

Geselecteerde Vodafone aanbiedingen

Vodafone Sim Only abonnementen

Vodafone 4G Meer informatie over Vodafone 4G

Gebruik je abonnement gratis in de hele EU

Bij Vodafone gebruik je de sms'jes, belminuten en MB's uit je Red of Black-abonnement in ruim veertig Europese landen gewoon gratis uit je bundel. Onder deze landen worden niet alleen de EU-landen gerekend, maar ook Turkije en AlbaniŽ behoren tot de Vodafone Voordeellanden. Zo gebruik je je smartphone dus in de rest van Europa net als thuis! Bij alle abonnementen bel en sms je volledig onbeperkt en je ontvangt daarnaast nog een extra belbundel om vanuit Nederland naar Europese landen te bellen. Facetimen vanaf de Eiffeltoren of actiefoto's van je wintersport direct online posten: met Vodafone Red en Black kan het allemaal!

Drie maanden onbeperkt internetten

Vaak weet je niet van tevoren hoe je je nieuwe bundels gaat gebruiken. Misschien ga je wel veel sneller door je internetbundel heen dan je verwacht. Of misschien verbruik je juist een stuk minder data. Zonde, want dit kan zorgen voor extra kosten die gemakkelijk te vermijden zijn! Hierom komt Vodafone nu met een handige regeling: met een Smart, Red of Black abonnement kun je de eerste drie maanden onbeperkt internetten in Nederland. Zo krijg je een goed idee van je verbruik! Aan het eind van deze drie maanden krijg je van Vodafone een persoonlijk data-advies en heb je de mogelijkheid om gratis je abonnement bij te stellen. Op die manier heb je uiteindelijk altijd een internetbundel die bij je verbruik past!

Vodafone 4G (Plus)

Vodafone biedt in heel Nederland 4G aan. Met Vodafone heb je dus overal razendsnel internet. De provider is zelfs al bezig met het uitrollen van een 4G Plus-verbinding, met een downloadsnelheid van maximaal 225 Mb/s. Naast ontzettend snel, is deze verbinding ook heel stabiel. Dit betekent dat de verbinding altijd goed blijft, ook op drukke locaties. Zo is het bijvoorbeeld geen issue om foto's te uploaden als je op een festival staat! Het 4G Plus-internet van Vodafone is sinds maart 2015 al toegankelijk in 55 steden.

Tele2 4G