‹ Alle nieuwsberichten

Motorola Moto Z Play mét 3.5mm-aansluiting?

Motorola Moto Z Play mét 3.5mm-aansluiting?

De Moto Z Play lijkt, in tegenstelling tot de Moto Z en Moto Z Force, wél een 3.5mm-aansluiting te krijgen! Bovendien is het mogelijk de hardware van dit toestel uit te breiden door middel van MotoMods.

De Moto Z-toestellen zijn de opvolgers van de Moto X-serie. Na drie generaties van de Moto X presenteerde Lenovo afgelopen maand de Moto Z en Moto Z Force. De aluminium behuizing van deze toestellen is flinterdun, namelijk maar 5,2mm. Om het toestel zo dun te krijgen is de 3.5mm-audio-aansluiting weggelaten. Je accessoires sluit je aan via Bluetooth of via een adapter. Het blijft mogelijk een bedrade hoofdtelefoon te gebruiken, daarvoor heb je een usb-c-naar-3.5mm-adapter nodig. Het nadeel hiervan is dat muziek luisteren en je telefoon opladen zo niet meer tegelijkertijd kan.

Moto Z PlayBij in ieder geval één van de nieuwe toestellen van de Z-reeks is dat waarschijnlijk anders , namelijk bij de Moto Z Play. Gister lekte een foto uit van de onderkant van dit toestel. Hierop is te zien dat de Z Play wél voorzien is van een 3.5mm-aansluiting. Op de foto zie je de Z Play tussen de Moto Z en Z Force in. Daarop is ook goed te zien dat de aansluiting helaas leidt tot een minder dun toestel.

Een minder dun toestel betekent dat er meer ruimte is. Mogelijk kiest Lenovo er voor om een grotere batterij in het toestel te zetten. Volgens de geruchten heeft de telefoon een 16- en een 5-megapixelcamera. Daarnaast is het toestel waarschijnlijk voorzien van een 5.5-inchbeeldscherm, een octacore-processor en 3 GB werkgeheugen.

Net als met de andere toestellen uit de reeks, is het ook met de Moto Z Play mogelijk om de innovatieve MotoMods te gebruiken. Deze backcovers vergroten de mogelijkheden van je telefoon aanzienlijk. Door een backcover achterop je telefoon te klikken personaliseer je namelijk de hardware. Motorola brengt drie MotoMods uit: een speaker, een projector en een powerbank. Daarnaast zijn er ook MotoMods die je telefoon tot een echte eyecatcher maken. Zo zijn er onder andere backcovers van kurk, leer en hout!

Houd Belsimpel.nl in de gaten, want net als de Moto Z en de Moto Z Force, is ook de Moto Z Play binnenkort bij ons te verkrijgen!

Bronnen: Androidplanet en Motorola.

Meer nieuws over: