Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: eerste beelden Nokia P1?

Gerucht: eerste beelden Nokia P1?

Snake spelen, eigen beltonen ontwerpen en een eeuwig onbreekbare behuizing ongeacht hoe vaak je hem laat vallen: oude herinnering aan de Nokia-telefoon. Tijd voor vernieuwing! Volgens geruchten komt Nokia back-in-the-game met een nieuw toestel, de Nokia P1.

Lange tijd geleden, nog voor de opkomst van de smartphone, was Nokia met bijvoorbeeld de Nokia 3310 een van de populairste telefoonmerken. Tegenwoordig is het al een tijd rustig rondom deze merknaam en moeten we het vooralsnog doen met herinneringen aan Snake en een aantal eenvoudige toestellen zonder touchscreen en met fysiek toetsenbord.

Dit lijkt nu te veranderen. Er is een render opgedoken van een mogelijk nieuw Nokia-toestel, de Nokia P1. Dit zou de internationale variant zijn van de Sharp Aquos P1. Dit is een nieuwe smartphone met dunne schermranden, een 5.3-inchbeeldscherm en 3 GB aan werkgeheugen dat samenwerkt met een krachtige Snapdragon 820.

Een tijdje geleden kondigden we al aan dat Nokia terugkomt op de markt. Een oud-medewerker van Microsoft en Nokia en oprichter van het Finse bedrijf HMD Global Oy kocht in mei de rechten van de merknaam Nokia. Samen met FIH Mobile werd de featurephone-tak overgenomen van Microsoft, die de eenvoudige toestellen met fysieke toetsenbord onder de naam Nokia verkocht.

Daarnaast werd toen ook aangekondigd dat Nokia nieuwe toestellen op de markt zou brengen, draaiend op het Android-besturingssysteem. Nu, bijna twee maanden later, lijkt dit met het gerucht rondom de Nokia P1 dus inderdaad het geval. Nokia zou hiermee aansluiting kunnen vinden op de smartphonemarkt.

Verwacht wordt dat de Nokia P1 in de kleuren roze en blauw op de markt komt. Wat betreft de verdere specificaties en prijsindicaties is helaas nog niets bekend. Als het inderdaad de internationale variant van de Sharp Aquos P1 is, lijkt de Nokia P1 een smartphone in het hogere segment te worden! Tot er meer duidelijk is, hopen we stiekem dat in elk geval Snake een comeback maakt. We houden het voor je in de gaten!

Bron: Androidworld, Allaboutphones

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.