‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: nieuwe kleuren voor de iPhone 7 en 7 Plus?

Gerucht: nieuwe kleuren voor de iPhone 7 en 7 Plus?

Daar zijn we weer met een gerucht over de aankomende iPhones! Het schijnt dat er het één en ander staat te veranderen voor de kleuren waarin je de iPhone 7 en 7 Plus kunt kopen vanaf september. 

Iedereen kent de kleuren van de huidige generatie iPhones: zilver, goud, spacegrijs en roségoud. Tot zover niets nieuws onder de zon. We zien echter steeds meer het gerucht verschijnen dat één van deze kleuren vervangen wordt in de iPhone-serie van 2016. Welke kleur? Spacegrijs. Wat wordt dat? Daar zijn de meningen dan weer over verdeeld. Het wordt waarschijnlijk matzwart, maar misschien ook wel donkerblauw. Er zijn al prachtige renders gemaakt van deze eventuele uitvoeringen van de aankomende iPhones. Ja, we weten dat het om geruchten gaat, maar wauw: wij zijn fan! Kom maar op met zo'n mooie donkere iPhone!

September

We weten de kleuren van de aankomende iPhones natuurlijk pas zeker in september, wanneer Apple zijn toestellen officieel aankondigt. Dan horen we ook wat nou eigenlijk de naam wordt van de iPhone-serie van 2016. iPhone 7 zou logisch zijn, maar er gaan ook geruchten dat Apple deze naam bewaart voor volgend jaar, als de iPhone 10 jaar bestaat. We zullen het zien. Ondertussen blijven wij de tofste geruchten over de iPhones van 2016 voor je posten!

Bronnen: Techtastic, All About Phones.

Meer nieuws over: