‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Honor 8

Gerucht: Honor 8

De Honor 8 komt al over elf dagen! In dit artikel lees je de geruchten die over dit toestel de ronde doen.

Hoewel Honor vorige week nog een nieuw toestel uit bracht, de Honor 5C, presenteert de fabrikant binnenkort ook de Honor 8. Dus ze zitten niet stil bij Honor! Na een aantal wisselende berichten over de datum van de presentatie van het toestel, is nu bevestigd dat dit op 11 juli plaatsvindt.

De geruchten over de specificaties van de Honor 8 zijn zeker niet mis. Opvallend is vooral de dual-camera. Meerdere recent uitgekomen vlaggenschepen (zoals van LG en Huawei) zijn uitgerust met deze feature, waaruit een trend in de smartphone-markt blijkt. En dat is niet voor niks, want de toepassing van twee camera’s heeft veel voordelen. Dit zorgt namelijk voor een grotere fotohoek, het vastleggen van diepte-informatie waardoor later de focus kan worden bijgesteld en de foto’s blijven van goede kwaliteit als je inzoomt. Deze dual-camera aan de achterkant van het toestel heeft waarschijnlijk een resolutie van 12 megapixels. En je maakt hoogwaardige selfies met de frontcamera van 8 megapixels.

De Honor 8 heeft vermoedelijk een 5.2-inchbeeldscherm met full HD-resolutie. Het werkgeheugen wordt geschat op een grootte van 3 of 4 GB, wat relatief groot is en het toestel dus pijlsnel maakt. Met een accu van 2900mAh valt dit toestel qua accuduur in de middenklasse. Je zult naar schatting tot anderhalve dag met een volle batterij doen, bij normaal gebruik. Met een ronde vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel, gaat de Honor 8 ook hierin mee met de vernieuwingen op de markt. Er wordt verwacht dat het toestel aangedreven wordt door een Kirin 950-processor, met een kloksnelheid van 2.3GHz.

Wij kijken reikhalzend uit naar de presentatie van dit toestel, om te ontdekken welke van deze geruchten precies waar blijken te zijn. In de tussentijd is het betaalbare kleinere broertje van de Honor 8, de Honor 5C, nu al te verkrijgen bij Belsimpel.nl.

Bronnen: Tweakers en GSMArena 1 , 2

Meer nieuws over: