‹ Alle nieuwsberichten

De Honor 5C, nu te bestellen bij Belsimpel.nl

De Honor 5C, nu te bestellen bij Belsimpel.nl

De nieuwste aanwinst van de Honor-familie is zojuist aangekondigd en nu al te bestellen bij Belsimpel. Dit is niet alleen een heel mooi toestel, maar je krijgt echt waar voor je geld. Voor een wel zeer schappelijke prijs schaf je dit toestel met uitmuntende camera, dual-sim-optie, 5.2-inchbeeldscherm en 2 GB werkgeheugen aan.

De Honor 5C heeft een met diamant gepolijste metalen behuizing, waardoor het toestel een premium uitstraling heeft. En onder de motorkap is dit toestel ook zeer de moeite waard. Zo blinkt dit toestel onder andere uit in accuduur. De krachtige 3000mAh-batterij zorgt ervoor dat je tot wel anderhalve dag met één keer laden kunt. Ook de camera’s van het toestel zijn uitstekend. Hiermee leg je in groot detail je mooiste momenten vast. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 13 megapixels en selfies met je met de 8-megapixelfrontcamera.

Het heldere 5.2-inchbeeldscherm van het toestel heeft een resolutie van 1080x1920 pixels, waardoor de beeldweergave haarscherp is. De Hisilicon Kirin 650-processor zorgt ervoor dat het toestel met hoge snelheid informatie verwerkt. Dankzij de combinatie met het werkgeheugen van 2 GB verlopen alle overgangen soepel en snel. De opslagruimte van dit nieuwste Honor-toestel is 16 GB groot. Mocht je meer willen, dan is de opslagruimte ook uit te breiden met een microSD-kaart. Of je kunt er voor kiezen een tweede simkaart in het toestel te gebruiken. De 5C is namelijk voorzien van dual-sim-optie! De Honor 5C is er in drie kleuren: Grey, Gold en Silver

Je hoort het, wij zijn enthousiast! Ben je dat ook geworden? Het is nu mogelijk een pre-order te plaatsen voor dit toestel.

Meer nieuws over: