‹ Alle nieuwsberichten

T-Mobile introduceert Oneindig Online

T-Mobile introduceert Oneindig Online

Telecomprovider T-Mobile heeft vandaag een nieuwe abonnementsvorm geïntroduceerd voor smartphones en tablets. Met Oneindig Online kun je onbeperkt internetten voor €90 per maand. De nieuwe bundel met onbeperkt data wordt op 6 juni gelanceerd.

Update 3 juni: T-Mobile heeft de Oneindig Online-bundel aangepast. Eerst werd de hoogte van videoresolutie beperkt tot 480p – nu kun je gewoon op maximale resolutie YouTubefilmpjes en Netflixseries kijken. Ook wordt tethering niet beperkt op 20 GB. Het is wel zo dat er een Fair Use Policy aan de bundel toegevoegd is, waarin staat dat je niet exorbitant veel GB’s mag verbruiken. Je kunt deze clausule en meer informatie over de Oneindig Online-bundel op T-Mobile.nl vinden.

Wanneer je thuis bent maak je al gauw gebruik van je wifi-verbinding, maar eenmaal buiten wil je met de zelfde snelheid blijven internetten op je smartphone. Met Oneindig Online zorgt T-Mobile ervoor dat je zoektochten naar wifi en hoge internetkosten verleden tijd zijn.

T-Mobile optimaliseert het videoverkeer voor gebruik op je smartphone en tablet naar minimaal 480p. Voor de kenners: op een groot televisiescherm zie je wel degelijk verschil tussen deze kwaliteit en full HD (1440p), maar T-Mobile verzekerd dat het verschil op je smartphone of tablet nauwelijks zichtbaar is. De provider registreert of je een videodienst gebruikt en kijkt niet naar de inhoud van de video’s.

Naast dat je oneindig kunt internetten op je smartphone of tablet kan het Oneindig Online-abonnement ook gebruikt worden voor thetering. Op deze manier kun je op je laptop met de Oneindig Online bundel internetten, dit wordt wel beperkt tot maximaal 20GB per maand. Oneindig Online kan niet gebruikt worden als vervanging voor je vaste internetaansluiting thuis. Wanneer deze hoeveelheid data wordt overschreden, schroeft T-Mobile de internetsnelheid terug.

Met Oneindig Online kun je binnen Nederland buiten net zoveel internetten als thuis. Daarnaast krijg je met dit abonnement ook 2GB per maand om in de EU te gebruiken. De bundel Oneindig Online is vanaf 6 juni toe te voegen aan een Stel Samen & Stel Bij-abonnement. Er zitten geen belminuten bij de Oneindig-bundel. Voor T-Mobile Zakelijk komt Oneindig Online later dit jaar beschikbaar. Wil je op de hoogte gehouden worden door T-Mobile? Meld je dan onderaan deze pagina aan.

Bron: T-Mobile , Bright.

Meer nieuws over: