‹ Alle nieuwsberichten

LG Smartphone Photographer Of The Year-award

LG Smartphone Photographer Of The Year-award

LG heeft iets tofs opgezet: upload de mooiste foto die je met je smartphone hebt gemaakt en maak kans op een LG G5 met CAM Plus-module en VR-bril! Als je de wedstrijd wint krijg je er ook nog een LG TV bij. Je hoeft geen LG-toestel te hebben om mee te doen!

Je kunt dus meedoen, ongeacht wat voor smartphone je hebt. Zolang je maar een mooie foto instuurt! Er zijn vier categorieën waarin je foto's kunt uploaden: sport, eten, mensen en natuur. Uit elke categorie worden drie foto's genomineerd, dus twaalf in totaal. Daarnaast wordt de foto met de meeste stemmen ook genomineerd – deze wint de wildcard. De mensen die deze foto's gemaakt hebben krijgen allemaal een LG G5 met CAM Plus-module en de LG 360 VR-bril! De foto's voor de volgende ronde worden met deze G5 gemaakt. Dan wordt er per categorie één finalist uitgekozen die, samen met de wildcardwinnaar, tegen elkaar strijden om de winst. Er zijn twee awards te winnen: de jurywinnaar en publiekswinnaar krijgen er allebei één. Ook krijgen ze een LG TV. Ben je niet zo handig met foto's maken? Niet getreurd, er zijn nog meer manieren om een prijs te winnen: als je stemt op de uiteindelijke wildcardwinnaar maak je kans op een LG G5, en ook als je stemt in de finaleronde kun je dit toptoestel van LG in handen krijgen.

LG G5 Cam Module

Wil je meer weten over deze wedstrijd? Kijk dan op de site van LG's Smartphone of the Year-award – hier staat alle info die je nodig hebt, net als tips en tricks om de beste foto's te maken!LG G5

Je kunt op verschillende manieren een LG G5 winnen. Om je geheugen op te frissen krijg je nog even wat feitjes over dit toestel! De meest revolutionaire functie van de G5 is dat-ie modulair is. Je kunt de onderkant eraf halen en zo de batterij vervangen. Je kunt hier ook bijvoorbeeld een cameramodule opzetten, of een Bang & Olufsen HiFi-module, zodat er nóg beter geluid uit je G5 komt! Verder heeft LG's topper een dual-camera aan de achterkant. Je kunt hiermee groothoekfoto's maken – de camera's van 16 en 8 megapixels werken hiervoor optimaal samen. Het toestel heeft een Quad-HD-scherm van 5.3 inch zodat je gemaakte foto's en video's van het scherm af knallen. Mocht je niet in de prijzen vallen bij LG's actie, niet getreurd. Je kunt hier onze beste aanbiedingen voor de LG G5 vinden. Tot 31 mei krijg je de cameramodule er voor niks bij!

 
 

 

 

 

Meer nieuws over: