‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge Plus met €50 cashback!

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge Plus met €50 cashback!

Je kent ze wel: de Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge Plus. Deze toestellen zijn snel én mooi, en op dit moment krijg je heel makkelijk 50 euro cashback als je ze bestelt tussen 26 april en 8 mei 2016!

Ook Belsimpel.nl en Samsung wachten met smart op het mooie weer dat bij de lente hoort – dit lijkt er echter nog niet aan te komen. Daarom hebben we een cashback-actie verzonnen waar je het gegarandeerd warm van krijgt: de S6, S6 Edge en S6 Edge Plus met 50 euro retour!

Galaxy S6 en S6 Edge (Plus)

Je wilt natuurlijk wel weten wat je in huis haalt, dus daarom zetten we de meest toffe functies van deze toestellen nog even voor je op een rijtje. De Samsung Galaxy S6 is het label toptoestel helemaal waard. Het design is flink veranderd vergeleken met de voorganger, de S5. De Galaxy S6 is namelijk helemaal van glas gemaakt, met een metalen rand. Dit zorgt ervoor dat het toestel er prachtig uitziet. Ook wat betreft specificaties is de S6 niet mis: een scherm van 5.1 inch met Quad-HD-resolutie zorgt ervoor dat mediabestanden er behoorlijk indrukwekkend uitzien. Foto's en video's maak je met de hoofdcamera van 16 megapixels of de selfiecamera van 5 megapixels. Op de hoofdcamera zitten handige functies, zoals 4K-video-opname, optische beeldstabilisatie en een supersnelle autofocus voor scherpe afbeeldingen! De S6 Edge heeft nagenoeg dezelfde specificaties als de originele S6. Het verschil: de Edge heeft een afgerond scherm.

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus is de ultieme blikvanger: het topdesign van de S6 met een gebogen scherm ter grootte van 5.67 inch! Het gebogen scherm zorgt voor extra mogelijkheden in het gebruik van je toestel – je kunt zelf instellen wat je er precies mee wilt. Het scherm is een van de grootste verschillen met de S6. Andere verschillen zijn bijvoorbeeld de grotere batterij en 1 GB extra werkgeheugen.

Hoe krijg ik die €50 terug?

Da's heel makkelijk: haal een S6 in huis in de periode van 26 april 2016 t/m 8 mei 2016. Voor de S6 Edge Plus geldt een actieperiode van 25 april 2016 t/m 8 mei 2016. De actieperiode voor de S6 Edge loopt van 28 april 2016 t/m 8 mei 2016. Ga daarna naar deze site en volg de stappen. Stuur je aankoopbon, de streepjescode en de EAN-code van de verpakking vóór 22 mei 2016 op naar Samsung. Hier hebben we de beste aanbiedingen voor alle S6-toestellen voor je op een rijtje gezet!

Let op! Niet alle kleuren en opslagvarianten van de S6 en S6 Edge (Plus) doen mee aan deze actie. Let hier dus goed op bij het bestellen van je telefoon om teleurstellingen te voorkomen! Je kunt deze informatie vinden bij de specifieke toestelbeschrijvingen. Of check hier of je EAN-nummer voldoet aan de voorwaarden.

Meer nieuws over: