Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Samsung Galaxy S6-aanbiedingen, de beste Samsung Galaxy S6 deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Dagelijks van 9.00 tot 23.30 uur bereikbaar op 050 - 210 34 04

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Samsung accessoires bij Belsimpel.nl

Geselecteerde aanbiedingen

Samsung Galaxy S6 23-01-2015

De geruchten over de Samsung Galaxy S6 stapelen zich op en dit zal tot en met de introductie alleen maar toenemen! De high-end smartphone is de opvolger van de S5 en het zou het eerste toestel in de S-reeks met een metalen design kunnen worden. Het is niet de eerste Samsung met een aluminium constructie, dit was de Samsung Galaxy Alpha. Het gerucht gaat dat Samsungs vlaggenchip voor 2015 gepresenteerd wordt op een Unpacked evenement van Samsung op 2 maart 2015. Volgens de geruchten krijgt het toestel een nieuwe 20-megapixel camera en een verbeterde vingerafdrukscanner. Met deze nieuwe sensor kunt u het scherm ontgrendelen met een simpele swipe beweging!

Samsung Galaxy S6 scherm

Het Galaxy S6 scherm krijgt een update ten opzichte van het scherm van de S5. Volgens de laatste geruchten krijgt de Samsung Galaxy S6 een Quad-HD scherm. Dit betekent dat het display beelden super scherp kan weergeven vanwege de schermresolutie van 2560x1440 pixels. Het toestel zal, net zoals zijn voorganger, beschikken over een Super-AMOLED scherm. De grootte van het display is naar alle waarschijnlijkheid tussen de 5.0 en 5.5 inch.

Samsung Galaxy S6 camera

De Samsung Galaxy S6 camera wordt naar alle waarschijnlijkheid ook aangepast. In de Samsung S6 zou een 20-megapixel camera zitten die ook nog eens gebruikt kan maken van optische beeldstabilisatie. Dit zorgt er voor dat trillingen en bewegingen tijdens het maken van een video of foto onderdrukt worden. Ook krijgt het toestel uiteraard een selfie-camera, het zou hier gaan om een 5-megapixel camera. Waarschijnlijk krijgt de frontcam ondersteuning van een flitser, waarmee zelfs selfies in het donker gemaakt kunnen worden.

Samsung Galaxy S6 Android Lollipop

Uit de doos draait de Samsung Galaxy S6 op het besturingssysteem: Android 5.0 Lollipop. Hierin is bijvoorbeeld het notificatiesysteem een nieuwe functie, waardoor u overzichtelijker al uw notificaties en meldingen bij kunt houden. Ook is er een 64-bit ondersteuning, waardoor het systeem geoptimaliseerd is voor de Samsung S6. De S6 draait namelijk volgens de geruchten op een razendsnelle nieuwe Exynos 64-bit processor!

Samsung Galaxy S6 release

De toptoestellen uit de Galaxy S-reeks werden traditiegetrouw altijd in het voorjaar uitgebracht en het lijkt erop dat de Galaxy S6 release ook in het voorjaar zal plaatsvinden. Er is uitgelekt dat Samsung op 2 maart een Unpacked evenement gaat houden, tijdens dit evenement zullen nieuwe producten worden aangekondigd. Dit is alleen nog niet door Samsung bevestigd, maar de kans lijkt groot dat de Samsung Galaxy S6 op 2 maart wordt aangekondigd.

Samsung Galaxy S6 behuizing

Naar alle waarschijnlijk krijgt de Samsung S6 een andere behuizing dan al zijn voorgangers. Met de lancering van de Galaxy Alpha, introduceerde Samsung zijn eerste smartphone met aluminium design. We kunnen verwachten dat de Galaxy S6 eveneens aluminium randen gaat krijgen. Hierdoor zou hij het eerste toestel uit de S-serie worden met een metalen behuizing.

Samsung Galaxy S6 processor

De Samsung Galaxy S6 processor wordt volgens geruchten de Samsung Exynos 7420 octa-core processor, met 64-bit technologie. Deze is effectiever en sneller dan de voorgangers en beter compatibel met Quad HD-schermen en 4K video’s. Deze processor is ook energie zuiniger, waardoor de standby tijd van de S6 waarschijnlijk beter wordt dan die van de Galaxy S5.

Samsung Galaxy S6 kopen

Wilt u een Samsung Galaxy S6 kopen? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft wanneer u een S6 overweegt aan te schaffen. Alle Samsung Galaxy S6 aanbiedingen met alle providers zullen op deze pagina verschijnen. Zodra de telefoon beschikbaar is, kunt u deze hier direct bestellen! U kunt de Galaxy S6 als los toestel of in combinatie met abonnement aanschaffen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de smartphone in verschillende kleuren verschijnen.

 

Gerucht: Samsung voorziet Samsung Galaxy S6 van eigen betalingssysteem 20-02-2012 12:59

Volgens geruchten gaat Samsung de concurrentie aan met Apple door met een eigen betalingssysteem op de markt te komen. Samsung zou de Galaxy S6 voorzien van het mobiele betalingssysteem dat in samenwerking met LoopPay is ontwikkeld. Het bedrijf houdt zich bezig met het draadloos uitwisselen van gegevens van een extern apparaat naar een betalingsapparaat. Niet door middel van een NFC chip, zoals bij Apple Pay, maar met dankzij een afneembaar kunststof blok werkt het systeem net als een creditcard. Het grote voordeel van deze techniek is dat het systeem op veel meer betalingsapparatuur te gebruiken zal zijn dan bij de betalingsdienst van Apple.

 

Gerucht: Samsung Galaxy S6 krijgt Exynos 7 Octa-chipset met 14 nm FinFET technologie 16-02-2015 13:08

Samsung heeft in een officieel persbericht aangekondigd te starten met productie van een Exynos 7 Octa-chipset. De kans is natuurlijk heel groot dat deze nieuwe processor gebruikt gaat worden in het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant. De Exynos 7 maakt gebruik van 14 nm FinFET en moet zorgen voor hogere prestaties en productiviteit dan eerdere processoren. Daarnaast wordt getracht het energieverbruik voor de batterij te verlagen. Er wordt gebruik gemaakt van vier Cortex A57-kernen in combinatie met vier Cortex A53-kernen. Dit zou de meest geavanceerde techniek tot nu toe zijn en ook nog eens goedkoper in productie dan andere processoren.

 

Gerucht: Samsung Galaxy S6 krijgt Microsoft-apps voor geinstalleerd 12-02-2015 12:20

De Samsung Galaxy S6 krijgt voor geinstalleerde applicaties van Microsoft, althans dat is wat de geruchten suggereren. Met het nieuwe toptoestel van Samsung zou u gelijk gebruik kunnen maken van onder andere OneNote, OneDrive, Skype en Office Mobile. Dit zou voort gekomen zijn uit een geschikte patentzaak tussen Microsoft en Samsung. Ook wil Microsoft zich gaan richten op een groter deel van de smartphone markt, omdat Windows Phone nauwelijks marktaandeel weet te winnen. Samsung zou bovendien een groot deel van de eigen applicaties bij de Galaxy S6 achterwege laten. Hiermee biedt het bedrijf dus een kalere versie van Android aan.

 

Gerucht: Samsung Galaxy S6 vs Apple iPhone 6 11-02-2015 17:23

De nieuwste conceptfoto´s van de Samsung Galaxy S6 tonen een ontwerp dat meteen is vergeleken met de Apple iPhone 6. Dit is waarschijnlijk te wijten aan de afgeronde hoeken van het concept van de S6, die meer overeen komen met de iPhone 6 dan met de hoeken van eerdere Samsung modellen, zoals de Samsung Galaxy Note 4 of Samsung Galaxy S5. De volumeknoppen, vergrendelknop en poorten op de foto´s bevinden zich op dezelfde plaatsen als bij de iPhone 6. Daarnaast bevindt zich aan de onderkant op dezelfde plek een speaker in de vorm van gaatjes. Verschillen lijken te zitten in de locatie van de back- en frontcamera, het grotere formaat en 5.1-inch scherm, tegenover het 4.7-inch scherm van de iPhone 6.

 

Gerucht: op 2 maart Samsung Galaxy S6 lancering 23-01-2015 09:15

Volgens de laatste geruchten vindt de Samsung Galaxy S6 release plaats op 2 maart. Een topman van Samsung zou dit bevestigd hebben. Samsung heeft zelf nog niets verteld over dit eventuele evenement en ook geen officiele uitnodiging verstuurd. Tijdens dit evenement zou de Galaxy S6 lancering centraal staan, de opvolger van de populaire Samsung Galaxy S5. Er gaan geruchten dat dit toestel geen Qualcomm Snapdragon 810 processor bevat, omdat er productieproblemen ontstaan zouden zijn bij het maken van deze chip. Samsung zou daardoor kiezen voor een eigen Exynoss processor. Ook krijgt het toestel naar alle waarschijnlijkheid een 20-megapixel camera.

 

Gerucht: verbeterde vingerafdrukscanner en een QHD-scherm voor Samsung Galaxy S6 16-01-2015 16:47

Er gaan geruchten rond dat de Samsung Galaxy S6 vingerafdrukscanner verbeterd wordt. De sensor werd bij de Samsung S5 geïntroduceerd en zou nu verbeterde hardware en software krijgen. Een vingerafdruk zou dan met een korte, simpele veegbeweging herkend worden. Nu moet men nog vaak de veegbeweging opnieuw doen. Verder zou de Galaxy S5 een Quad-HD scherm krijgen, een beeldscherm met een resolutie van 2560x1440 pixels.

 

Gerucht: Samsung Galaxy S6 krijgt aluminium behuizing 06-01-2015 13:12

Het gerucht gaat dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung een aluminium body krijgt. Samsung zou de Galaxy S6 aluminium randen meegeven en een plastic achterkant die vervangbaar is. Een design van dit materiaal zagen we al eerder in de onlangs uitgebrachte Samsung Galaxy Alpha en de A-serie. Door het nieuwe design is de S6 dunner dan ooit geworden. Waarschijnlijk wordt het toestel slechts 7 mm dik, één van de dunste toestellen van Samsung ooit gemaakt. Ook wordt er gesuggereerd dat er een variant van de Samsung S6 uitkomt met een gebogen scherm, vergelijkbaar met de Galaxy Note Edge.