‹ Alle nieuwsberichten

Compacte Apple iPhone SE aangekondigd!

Compacte Apple iPhone SE aangekondigd!

Het was vanavond weer tijd voor een Apple-evenement – iets waar we bij Belsimpel.nl altijd vol verwachting naar uitkijken. Er zijn verschillende producten aan bod gekomen, met als klapper de compacte iPhone SE! Heb je de livestream niet kunnen kijken? Geen paniek: we hebben de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet!

De Apple iPhone SE is het ideale toestel voor jou als je van iPhones houdt, maar niet van de grootte van de laatste generaties. De iPhone SE grijpt namelijk weer terug op een kleiner formaat: het toestel heeft een schermdiagonaal van 4 inch. Dit betekent dat je de bediening met één hand kunt doen. Ook past-ie makkelijk in je broekzak. Je kunt kiezen voor dezelfde kleuren als bij de iPhone 6S: grijs, zilver, goud en roségoud.

Echte schoonheid zit óók vanbinnen

Ondanks dat de Apple iPhone SE een kleiner toestel is, heeft de SE specificaties van jewelste. Zo zit er een razendsnelle A9/M9-chipset in. Het toestel heeft ook Touch ID – hiermee kun je je iPhone SE ontgrendelen met je vingerafdruk. De hoofdcamera is 12 megapixels en de selfiecamera 1,2 megapixels. De camera aan de achterkant is dezelfde als die van de iPhone 6S. De iPhone SE is beschikbaar met een intern geheugen van 16 GB en 64 GB.

Is het liefde op het eerste gezicht tussen jou en de Apple iPhone SE? Je kunt het toestel hier alvast bekijken! Binnenkort is de SE daadwerkelijk beschikbaar – houd Belsimpel.nl in de gaten voor de laatste updates over de nieuwste trots van Apple!

Meer nieuws over: