Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

iPhone SE aanbiedingen, de beste iPhone SE deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Apple

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

Ook voor accessoires ga je naar Belsimpel.nl

Het laatste nieuws over de iPhone SE

Meer informatie over de iPhone SE

Toen er net geruchten rondgingen over een kleinere iPhone, werd hier met veel enthousiasme op gereageerd. Hoewel steeds grotere telefoons de norm leken te worden, was Apple niet bang om hier tegenin te druisen. De daadwerkelijke onthulling van de iPhone SE op 21 maart is dan ook uitgebreid gevolgd. Ook bij Belsimpel.nl werden we erg vrolijk van alle mooie dingen die tijdens de Keynote zijn aangekondigd!

Special Edition

Misschien vraag je je nu af: waar staat die mysterieuze SE nu eigenlijk voor? Apple heeft deze letters toegevoegd om aan te geven dat deze iPhone SE een echte Special Edition is. Je hebt namelijk het vertrouwde formaat van de iPhone 5S, maar dan met de topspecificaties van de iPhone 6S! Deze combinatie maakt de iPhone SE tot een bijzondere telefoon.

Klein

Waar de iPhone natuurlijk het eerst in opvalt, is het kleine formaat van het toestel. Met een displaygrootte van 4 inch is dit eindelijk weer een telefoon die echt in je broekzak past. Maar deze kleine schermgrootte betekent niet dat je ook maar iets hoeft in te leveren op de displayprestaties! Je geniet met de iPhone SE namelijk nog steeds van een superhelder Retina-display waar de kleuren vanaf spatten. Handig aan het display is dat deze is te gebruiken als flitser voor al je selfies! Apple heeft de iPhone SE voorzien van een chip die deze flits tot wel drie keer krachtiger maakt dan normaal. Onderbelichte selfies horen met de iPhone SE dus tot het verleden!

Krachtig

Die nieuwe chip van de iPhone SE zorgt ook op andere vlakken voor betere prestaties. Hierdoor heeft de iPhone SE net zoveel rekenkracht als de grotere iPhone 6S. Dit komt door Apples eigen A9-processor. Zelfs de zwaarste games geeft de iPhone SE zonder haperingen weer in topkwaliteit. Bovendien heb je met deze processor nog preciezere informatie over je dagelijkse fitness-activiteiten. Apple heeft namelijk hun bewegingssensor direct geïntegreerd met de processor. Zo is de data die je krijgt over hoeveel je beweegt preciezer dan ooit tevoren!

Veilig en zeker

Net zoals de iPhone 5S, beschikt de iPhone SE over een vingerafdrukscanner en Apples eigen Touch ID-software. Het verschil is alleen dat de scanner op de iPhone SE sterk is verbeterd en nu net zo goed werkt als de vingerafdruklezer op de iPhone 6S. Hierdoor is je iPhone altijd perfect beveiligd en heb alleen jij toegang tot je apps en bestanden! Bovendien is je vingerafdrukscanner ook te gebruiken voor Apple Pay, waarmee je contactloos betaalt met je telefoon. Zo betaal je gewoon met de telefoon die je toch al in je hand hebt.

Handige software

De bekende assistent van Apple, Siri, is ook weer te vinden op de iPhone SE. Met iOS 9.3, die standaard op de telefoon staat geïnstalleerd, zijn de kunsten van Siri nog verder uitgebreid! Zo laat je Siri je nu herinneringen geven wanneer je specifieke randapparatuur aansluit op je iPhone. Wanneer je bijvoorbeeld herinnerd wilt worden aan je boodschappenlijstje wanneer je in de auto stapt, dan regelt Siri dit voor je. Ook zijn je foto’s makkelijker te doorzoeken. Of je nu al je selfies wilt bekijken van dat ene topweekend in Groningen, of vakantiefoto’s van die week in Italië – Siri regelt het allemaal voor je!

Apple iPhone SE 

iPhone SE liveblog 21-03-2016 18:30

18:48 De prijs van de iPhone SE is nog niet bekend, maar wordt waarschijnlijk lager dan de iPhone 6 en 6S.
18:46 Deze iPad Pro is aanmerkelijk compacter dan zijn grotere broer van 12.9 inch.
18:45 Apple kondigt nu ook de nieuwe 9.7 inch iPad Pro aan.
18:40 iOS 9.3 krijgt een speciale functie die het scherm minder blauw licht laat tonen. Zo kun je gedurende de avond ontspannender je iPhone gebruiken.
18:39 De SE beschikt over een vingerafdrukscanner.
18:39 De SE heeft een 12-megapixel camera, waarmee je ook in 4K kan filmen.
18:38 Qua snelheid ga je er ten opzichte van de iPhone 5S flink op vooruit, de SE is 3x zo snel volgens Apple.
18:37 De iPhone SE, heeft een 4-inchscherm en een A9-processor.
18:36 De telefoon komt als 16GB en 64GB variant op de markt.
18:36 Qua looks is de SE een mix tussen de 5S en de iPhone 6S.
18:35 De 4-inch iPhone komt in de bekende kleuren op de markt: goud, zwart, zilver en rosé goud.
18:35 De nieuwe iPhone heet niet iPhone 5SE, maar gewoon SE.
 

Foto’s iPhone SE en naam gelekt 02-03-2016 09:19

Het lijkt erop dat een geluksvogel nu al de nieuwe iPhone SE te pakken heeft gekregen! We hebben dus nu al foto’s van de doos en, belangrijker nog: van het toestel zelf. De doos verraadt ook dat de naam van Apples nieuwe toptelefoon dus inderdaad de iPhone 5SE is. Maar wie weet of deze foto’s echt zijn? Aan de andere kant zijn er namelijk bronnen die beweren dat deze foto’s hartstikke nep zijn. De foto’s zouden in januari al zijn gemaakt met behulp van Photoshop. In dat geval is het nog maar afwachten hoe de nieuwe iPhone heet en eruitziet.

Bron: GSMArena, PhoneArena

 

Geen iPhone 5SE, maar iPhone SE? 26-02-2016 13:21

In de eerste berichten die we plaatsten over Apples aankomende kleine iPhone, lieten we al weten dat de naam nog niet vast stond. Veel bronnen hebben al die tijd de naam iPhone 5SE gebruikt, waar wij ook in meegingen. Nu zijn er echter andere bronnen die beweren dat de 4-inch iPhone simpelweg de iPhone SE gaat heten. Volgens deze ingewijden staat SE hier dan voor Special Edition. Tot er een aankondiging van Apple zelf komt weten we natuurlijk niet wat hier precies van klopt. In elk geval houden we het voor je in de gaten!

Bron: GSMArena

 

Geruchten: nog vijf weken wachten op nieuwe iPhone 12-02-2016 13:42

We lieten laatst al weten dat een mogelijke aankondigingsdatum voor de kleine iPhone 5SE op 15 maart zou vallen. Nu lijkt het erop dat Apple nog in dezelfde week begint met de verkoop van deze iPhones! Volgens bronnen gaat de 4-inch iPhone op 18 maart in de verkoop. Hierdoor zou deze iPhone geen voorverkoop-periode hebben. Handig wanneer je na de aankondiging extra enthousiast bent geworden over dit nieuwe toestel. Ongeduldig afwachten is er dan dus niet meer bij! Helaas duurt het nog een poosje tot we überhaupt een aankondiging hebben. Geduld is en blijft dus toch een schone zaak.

Bron: GSMArena

 

Mogelijke aankondigingsdatum kleine iPhone: 15 maart 02-02-2016 11:57

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren en dit keer kwam er een datum uitgerold! Volgens ingewijden gaat Apple op 15 maart een evenement houden, waar ze de iPhone 5SE aankondigen. Tijdens diezelfde keynote kondigt Apple naar het schijnt ook een nieuwe iPad en Apple Watch aan. Zoals altijd is het afwachten wat er waar is van deze geruchten. Wie weet, misschien staat er nog een hoop te veranderen tussen nu en 15 maart!

Bron: GSMArena

 

Eerste foto’s iPhone 5SE gelekt! 25-01-2016 17:08

Nog maar twee dagen geleden berichtten we over de geruchten rond een nieuwe, kleinere iPhone. Nu lijkt het erop dat er inderdaad achter de schermen bij Apple hard is gewerkt aan zo’n toestel! Op de foto’s is het nieuwe toestel te zien dat inderdaad behoorlijk lijkt op de iPhone 5. Een duidelijk verschil is wel dat de home-knop van het toestel voorzien lijkt van een vingerafdrukscanner. Over de hardware binnenin het toestel kunnen we nu natuurlijk nog niets zeggen. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond deze bijzondere nieuwe iPhone? Check dan regelmatig deze pagina!

Bron: GSMArena

 

Kleine iPhone krijgt vorm 23-01-2016 20:47

De iPhone 6S is een flink stuk gegroeid ten opzichte van de iPhone 5s. Niet iedereen zit echter te wachten op zo’n grote smartphone. Nu lijkt het erop dat Apple speciaal voor deze groep mensen een nieuwe iPhone gaat uitbrengen. Volgens de geruchten zal deze nieuwe telefoon de naam iPhone 5SE dragen en het meest lijken op de iPhone 5S. Of in elk geval: qua uiterlijk. Het innerlijk van de iPhone 5SE is namelijk volgens de geruchten grotendeels gebaseerd op de iPhone 6 en 6S. Hoewel de informatie vrij gedetailleerd is, weten we natuurlijk nog niet wat hiervan waar is. Houd dus de komende tijd Belsimpel.nl in de gaten voor meer nieuws over Apples nieuwe iPhone.

Bronnen: Tweakers, GSMArena