‹ Alle nieuwsberichten

LG G5 gepresenteerd op Mobile World Congress

LG G5 gepresenteerd op Mobile World Congress

LG heeft op het Mobile World Congress in Barcelona een nieuw toptoestel gepresenteerd: de LG G5! Het toestel heeft onder andere een vingerafdrukscanner en maar liefst drie camera's. De LG G5 is vanaf 18 maart verkrijgbaar bij Belsimpel.nl.

De LG G5 is de opvolger van de LG G4 en heeft een erg stijlvol design. Een bijzondere feature van de LG G5 is het Always On-Display. Hierop zie je in één oogopslag al je notificaties en meldingen, ook als het toestel vergrendeld is. Daarnaast wordt hierop altijd de tijd en andere belangrijke info weergegeven. Het scherm van de G5 heeft een grootte van 5.3 inch en een Quad HD-resolutie.

Een opvallende nieuwe functie is de vingerafdrukscanner. Met deze sensor ontgrendel je je smartphone in een handomdraai. Niet alleen is het ontgrendelen van je telefoon zo gepiept, maar het is ook superveilig. Zo ben jij de enige die toegang heeft tot je telefoon. Daarnaast heeft de G5 niet één, niet twee, maar drie camera's! De eerste camera zit aan de voorkant en is geschikt voor het maken van leuke selfies van 8 megapixels. Aan de achterkant werken twee wide-angle camera's van 16 en 8 megapixels samen om optimale foto's te kunnen maken. Je maakt haarscherpe foto’s en je kunt ook nog eens groothoekfoto's van 135 graden maken.

Ook heeft de LG G5 een zogeheten 'Magic Slot'. Dit is een uitbreidingsslot waarmee je extra modules aan je telefoon kunt toevoegen. Een voorbeeld hiervan is de cameramodule. Hiermee krijg je extra knoppen op je telefoon om foto's mee te maken. Zo kun je bijvoorbeeld veel makkelijker zoomen, focussen en foto's vastleggen. Een andere handige toevoeging is de accumodule. Hiermee krijg je 3000 mAh extra aan accucapaciteit, waardoor je batterij het meer dan twee keer zo lang uithoudt! De interne accu van de LG G5 heeft een capaciteit van 2800 mAh.

Voor de beste aanbiedingen in combinatie met de LG G5 houd je Belsimpel.nl in de gaten. Je vindt hier ook alle specificaties, foto's, video's en meer!

Meer nieuws over: