‹ Alle nieuwsberichten

Bijna tijd voor het Mobile World Congress!

Bijna tijd voor het Mobile World Congress!

We berichtten al eerder uitgebreid over het Mobile World Congress, maar om je geheugen toch nog even op te frissen: een korte blik vooruit naar wat ons komende week te wachten staat!

Op het Mobile World Congress (MWC) zijn vrijwel alle grote merken in telecomland van de partij. Er zijn panels, lezingen, demonstraties: voor ieder wat wils. Wij van Belsimpel.nl kijken het meest uit naar de presentaties en nieuwe producten; wat is er immers mooier dan nieuwe producten voor het eerst in werking te zien?

Nieuwe toestellen op MWC 2016

Er zijn meerdere toptoestellen die we verwachten te zien tijdens het MWC. Op zondag 21 februari houden we liveblogs bij tijdens de evenementen van LG en Samsung, waar de LG G5 en de Samsung Galaxy S7 aangekondigd gaan worden. Bovendien verwachten we van LG ook meer informatie over hun OLED-televisies. Van Samsung lijkt er, naast de nieuwe Samsung Galaxy S7, ruimte te zijn voor Virtual Reality. Zo verwachten ingewijden een officiële introductie van Samsungs eigen VR-camera.

Andere merken waar we naar uitkijken zijn Huawei en Sony. Van dit Chinese en Japanse merk weten we echter nog niet wat we precies mogen verwachten. Huawei heeft aangekondigd een “apparaat” te zullen tonen, maar wat ze hier precies mee bedoelen is nog onbekend. Sony is nóg net iets mysterieuzer. Ze hebben inmiddels een evenement aangekondigd, maar we weten nog niet wat daar staat te gebeuren.

Daarnaast zijn er nog enkele merken waarvan de plannen nog helemaal onbekend zijn. HTC, BlackBerry en Microsoft zijn alle drie aanwezig, maar hebben nog geen officiële uitnodigingen verstuurd. Hierdoor weten we niet wat zij van plan zijn tijdens de beurs. We kunnen natuurlijk wel gissen; van BlackBerry kijken we bijvoorbeeld uit naar meer informatie over de BlackBerry Vienna. Daarnaast verwachten we van Microsoft meer informatie over hun aankomende Lumia-toestellen.

Voor een volledig overzicht van wat er te gebeuren staat, houd je natuurlijk Belsimpel.nl in de gaten. Op zondag 21 februari houden we om 14.00 een liveblog bij van de persconferentie van LG en om 19.00 zitten we klaar om het Samsung-evenement te livebloggen!