‹ Alle nieuwsberichten

LG G5 scherm blijft altijd aan

LG G5 scherm blijft altijd aan

LG heeft via Facebook bevestigd dat de LG G5 een scherm krijgt dat altijd aan staat. Het nieuwe vlaggenschip van LG wordt op 21 februari gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress.

Door middel van een bericht op Facebook geeft LG een stukje interessante informatie over de nieuwe LG G5. Het bedrijf plaatste een bericht met de tekst “never go asleep while others do. LG G5, Always ON” en plaatste daarbij een gifje dat laat zien hoe het scherm van de telefoon gaat werken. Op het bewegende plaatje is te zien dat het scherm altijd de tijd weergeeft en ook informatie over bijvoorbeeld gemiste oproepen en nieuwe berichten laat zien. In het gifje van LG is de tijd en datum van de presentatie van de G5 zichtbaar: zondag 21 februari om 14:00.

Als je het scherm van de LG G5 ‘uitschakelt’ is het dus nog steeds mogelijk om te zien hoe laat het is. Hoewel het plaatje laat zien hoe dit er in de praktijk uit komt te zien, is er nog weinig informatie beschikbaar over de technologie die LG hiervoor gebruikt. Er zijn al eerder telefoons geweest met een tweede scherm dat altijd aan staat, zoals de LG V10. Hoe het bij de G5 precies werkt en of het scherm van de telefoon écht altijd aan staat weten we met zekerheid na 21 februari.

Eerder lekten al andere features van de LG G5 uit. De telefoon zou volgens de geruchten bijvoorbeeld een 5.3 inch QHD-scherm krijgen en komt met een dubbele 20-megapixelcamera. Ook heeft de telefoon waarschijnlijk een metalen behuizing. Meer nieuws over de LG G5 lees je hier

Bron: Tweakers

Meer nieuws over: