Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Foto’s Samsung Galaxy S7 gelekt

Foto’s Samsung Galaxy S7 gelekt

Nadat eerder al veel specificaties waren gelekt, zijn de afgelopen dagen foto’s van de Samsung Galaxy S7 gelekt. Het vlaggenschip van Samsung en de opvolger van de uiterst succesvolle Galaxy S6 wordt op 21 februari officieel gepresenteerd, maar we blikken graag alvast even vooruit!

De nieuwe foto’s van de Galaxy S7 zijn extra interessant omdat het om een serie ‘live’ foto’s van de telefoon gaat. Verder zijn van zowel de voor- als achterkant foto’s gelekt. De echtheid van de plaatjes van de Galaxy S7 lijkt betrouwbaar te zijn. Op de foto’s zijn op het scherm van de Galaxy S7 de resultaten van een benchmarktest te zien. De uitslag is eigenlijk grotendeels wat je kan verwachten van een nieuw toestel uit de Galaxy-lijn: uitstekend!

Hoewel we nog even moeten wachten op de officiële specificaties van Samsung, kunnen we al met behoorlijke zekerheid het een en ander zeggen over de opvolger van de Galaxy S6. De S7 krijgt waarschijnlijk een 5.1-inch-beeldscherm en zou minimaal 32 GB geheugen meekrijgen, zoals ook te zien is op de foto’s. Verder krijgt de S7 ook een stevige batterij, die maar liefst twee dagen meegaat én in dertig minuten op te laden is.

Verder zou de Galaxy S7, net als de S5, stof- en waterdicht zijn. De grootste vraag die nog beantwoord moet worden, is of de S7 een Snapdragon 820 of Exynos 8890 processor krijgt. Het meest waarschijnlijk lijkt momenteel dat de telefoon in twee versies wordt uitgebracht. Welke van de twee versies in Nederland beschikbaar komt, horen we naar verwachting na 21 februari. Zodra er meer bekend is over de Samsung Galaxy S7, lees je dit natuurlijk als eerste bij Belsimpel.nl!

Benieuwd wat er verder al bekend is over de Samsung Galaxy S7? Lees het hier!

Bron: SamMobile

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

 
Huawei P20 Lite Dual Sim Black

Huawei P20 Lite Dual Sim Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 
Google Pixel 2 XL 64GB Black

Google Pixel 2 XL 64GB Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.