‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Apple is bezig met nieuwe 4-inch iPhone

Gerucht: Apple is bezig met nieuwe 4-inch iPhone

Apple is wellicht bezig met een nieuwe 4-inch iPhone. Het toestel zou volgens de geruchten de hardware en het design hebben van een iPhone 6. Vanwege zijn kleine formaat zou de nieuwe smartphone 'iPhone 5se' gaan heten.

De nieuwe iPhone 5se zou iedereen de mogelijkheid bieden om een nieuwe iPhone aan te schaffen, zonder dat je direct vastzit aan een scherm van 4.7-inch of groter. Van binnen zou het toestel erg lijken op de iPhone 6, waaronder de krachtige Apple A8 en M8-chips. Hierdoor zal de iPhone 5se net zo snel werken als een iPhone 6! Aan de achterkant zit de bekende 8-megapixelcamera, die enorm scherpe foto's maakt. Verder zou de nieuwe iPhone ondersteuning krijgen voor grotere panorama-foto's en autofocus bij video-opnames.

Als we de geruchten kunnen geloven krijgt de iPhone geen drukgevoelig scherm en zal het toestel de iPhone 5S op de markt vervangen. De prijs van de iPhone verschilt per opslagvariant: de 16GB-variant zou voor €509,- op de markt komen, terwijl de 32GB-variant €599 zal kosten. De toestellen worden mogelijk in maart al gepresenteerd!

Natuurlijk zal Apple later dit jaar ook een nieuw toptoestel uitbrengen: de iPhone 7. Alles over de iPhone 7 lees je hier.

Bron: Tweakers

Meer nieuws over: