‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl kijkt terug op 2015: Accessoires

Belsimpel.nl kijkt terug op 2015: Accessoires

De jaarwisseling is altijd een mooi moment om vooruit te kijken naar wat de komende 366 dagen te bieden hebben. Dat deden we al in ons vooruitzicht. Maar zeker niet minder leuk is terugkijken naar wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht. Daarom in drie afleveringen een terugblik van Belsimpel.nl met vandaag: de accessoires van 2015!

Het jaar 2015 heeft op het gebied van accessoires een flinke dosis verbeteringen en nieuwigheden opgeleverd. Punt van aandacht bij veel fabrikanten was het verbeteren van de accuduur, waardoor telefoons ook bij intensief gebruik lang meegaan en je tot wel 960 minuten kunt bellen! Wij hebben de telefoons met de beste accu’s voor je op een rij gezet. Ook maakte het draadloos opladen een heuse opmars, waardoor steeds meer telefoons zonder het inpluggen van kabels weer op volle sterkte werken. Ook niet te vergeten: snelladen. Verschillende telefoons zijn in staat binnen vijftien minuten opladen weer tot vier uur mee te gaan.

Sinds dit jaar is het 4G-netwerk bij steeds meer providers te ontvangen. Op dit moment bieden KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2 het supersnelle mobiele netwerk aan. Wil je ook gebruik maken van het 4G-netwerk? Lees er dan meer over in ons dossier of kijk naar de top-10 lijst beste telefoons voor 4G! Maar niet alleen de Nederlandse providers hebben vooruitgang geboekt. Ook de besturingssystemen hebben een update gehad, waardoor Android (Marshmallow), iOS (iOS 9) en Windows (Windows 10) zijn verbeterd.

Apple iPad Pro

De tablet groeide in 2015 in zowel populariteit als grootte. Zo introduceerde Apple begin september de iPad Pro. Net als bij de smartphones was het scherm een ware eyecatcher: met een 12.9-inch Retinascherm is de Pro een stuk groter, sneller en gevoeliger dan zijn voorganger, de iPad Air (9.7-inch). Daardoor kun je, door gebruik te maken van het leuke speeltje genaamd de Apple Pencil, heel precies en gedetailleerd tekenen.

Een andere populaire accessoire uit 2015 was de smartwatch, waar de keuze in uiterlijk vooral werd uitgebreid. Samsung verraste de telecomwereld met een vervroegde presentatie van de Samsung Gear S2 en Sony lanceerde de Sony SmartWatch 3, beide sportieve horloges en in meerdere kleuren beschikbaar. Een klassieker horloge is de Motorola Moto 360 (2nd Gen) of de LG Watch Urbane, die er met leren band en analoog uurwerk uitzien als modieuze horloges, maar dan super slim!

GoPro Hero 4 Sinds dit jaar zijn er ook een aantal nieuwe producenten beschikbaar bij Belsimpel.nl. Zo kun je sinds juli de hoge kwaliteit koptelefoons, headsets en oordopjes van Plantronics bestellen. Nog een leuk snufje dat je bij ons kunt bestellen: de GoPro Hero 4, om al je avonturen zowel boven als onder water vast te leggen! Daarnaast kun je bij ons bescherming voor je mobiel en tablet kopen, want met hoesjes van Lifeproof en Otterbox is je toestel ook in extreme omstandigheden veilig.

Tot zover ons overzicht van de accessoires van 2015. Benieuwd naar wat er nog meer gebeurde in de telecomwereld afgelopen jaar? Lees dan aflevering 1 van onze terugblik op 2015 over de smartphones en houd onze website in de gaten; later deze week volgt aflevering 3 waar we ingaan op wat er verder gebeurde rondom Belsimpel.nl in 2015!