‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 50 2015

Het laatste telecomnieuws van week 50 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Beschermen én opladen: 2 in 1 bij Apple 

Een nieuwe beschermhoes van Apple vangt niet alleen klappen, maar ook een andere grote ergernis op: een lege mobiel. Je iPhone wordt met deze case namelijk niet alleen beschermd tegen krassen en kleine vallen, maar kan tegelijkertijd je mobiel ook stroom leveren door een accu aan de achterkant. Met een volledig opgeladen telefoon en 'Smart Battery Case' kan je in totaal 25 uur lang bellen en 18 uur internetten. De hoes is speciaal gemaakt voor de iPhone 6 en de iPhone 6S, die je via de bovenkant eenvoudig in de batterijhoes schuift. De case is ook geschikt om te gebruiken bij de Ligthtning Dock, waarmee je je iPhone staand kunt opladen zodat je notificaties kunt blijven bekijken en via de headset muziek kunt luisteren. Benieuwd welke accessoires wij nog meer hebben? Kijk dan op onze site naar de vele accessoires die wij hebben!

Bron: Apple

Gerucht: Samsumg S7 drukgevoelig scherm

Een nieuw gerucht over de Samsung S7 doet de ronde: het scherm zal waarschijnlijk gevoelig worden voor druk. Dat melden bronnen aan de Wall Street Journal. Met deze slimme functie kan je je Samsung verschillende opdrachten laten uitvoeren door met je vinger de druk op je touchscreen te veranderen. Daarnaast zal de S7 waarschijnlijk ook een usb-c-poort krijgen. Hiermee wissel je gemakkelijk bestanden uit tussen laptop en smartphone. Ook kun je deze poort aansluiten op een lader met USB-aansluiting, zodat je je toestel vliegensvlug op kunt laden: binnen een half uur is je telefoon weer helemaal vol! Houd het nieuws op Belsimpel.nl in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en geruchten rondom de Samsung S7!

Bron: NU.nl

Vier keer zoveel muziekopslag!

Je kunt nu 100.000 liedjes op de cloud van Apple opslaan! Eerder was er nog ruimte voor 25.000 liedjes, maar nu is de opslagruimte dus vier keer zo groot. Je kunt dus ook met je andere Apple-apparaten bij al deze nummers. Het enige wat je hoeft te doen is abonnee worden van iTunes Match of Apple Muziek en al je favoriete nummers in de muziekbibliotheek zetten. En daarnaast heb je waarschijnlijk  ook nog wel wat ruimte over voor je op één-na-favoriete nummers. Hoe meer muziek hoe beter? Lees dan eens ons dossier over muziek streamen voor tips.

Bron: NU.nl

Meer nieuws over: