‹ Alle nieuwsberichten

Tele2 lanceert 4G-abonnementen

Tele2 lanceert 4G-abonnementen

Hou je van snel en veel internetten? Natuurlijk! Daarom biedt Tele2 vanaf vandaag nieuwe 4G-abonnementen aan met scherpe prijzen en enorm veel data! Wat voor internetgebruiker je ook bent, Tele2 heeft een abonnement dat bij je past. 

Vanaf vandaag staan deze 4G-abonnementen van Tele2 op Belsimpel.nl. Er is voor elk wat wils. Als je niet heel veel op internet zit, kun je kiezen voor het abonnement met 1 GB en 100 minuten/sms'jes. Met de grootste bundel heb je 24 GB internet! Meer dan genoeg voor urenlang internetplezier. Vanaf het abonnement van 1,5 GB kun je onbeperkt bellen en sms'jes versturen. Verder zijn de nieuwe abonnementen heel voordelig. Zo heb je al 4 GB internet voor maar 21 euro per maand.  Ook hoef je met Tele2-abonnementen niet bang te zijn voor buiten-de-bundelkosten: mocht je onverhoopt over je bundel heen gaan, dan zet Tele2 internet voor je uit. Zo hoef je nooit bang te zijn voor onverwacht hoge kosten. Je kunt dan natuurlijk altijd extra MB's kopen.  

Tele2 4G

Tele2 Sim Only 4G

Hoef je geen nieuw toestel maar wil je wel 4G van Tele2? Dan kun je bij Belsimpel.nl ook een voordelig Sim Only abonnement van Tele2 afsluiten. Zo heb je bijvoorbeeld al voor 10 euro per maand 1 GB internet en 100 belminuten/sms'jes. Kijk hier voor onze Sim Only abonnementen van Tele2.

Tele2 4G

4G van Tele2 is een vliegensvlugge manier van internetten. Het mooiste van 4G is dat je altijd en overal naar hartenlust kunt internetten op topsnelheid. Foto's zijn zo gedownload en filmpjes zijn binnen no-time geladen. Je hebt dus geen WiFi meer nodig om snel te kunnen internetten. Bekijk voor meer informatie over 4G ons dossier 4G.

Ben je ook toe aan veel en razendsnel internet? Op Belsimpel.nl hebben we alle Tele2-aanbiedingen voor je op een rijtje gezet!

 

Meer nieuws over: