‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 42 2015

Het laatste telecomnieuws van week 42 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Nieuwe emoji’s: croissant en avocado!

Hoewel we al uit een lange lijst van emoticons kunnen kiezen, staan er 67 nieuwe emoji’s op de kandidatenlijst om in 2016 hun intrede te doen in de virtuele wereld. Een van de emoji’s op de lijst is de croissant, zodat je al direct in de ochtend je vrienden jaloers kunt maken met je ontbijt. Maar ook aan de trend van superfoods wordt gedacht, want een andere kandidaat is de afbeelding van een avocado. En heb je van dit alles teveel gegeten, dan is er binnenkort misschien de groen uitgeslagen misselijke emoji! Kijk hier welke emoji’s nog meer kans maken om wereldwijd gebruikt te worden vanaf juni 2016.

Bron: NU.nl

Marshmallow voor LG G4

LG lijkt de eerste fabrikant te zijn die Android Marshmallow op een toestel zet, buiten de Nexustoestellen van Google zelf. Hiervoor heeft LG hun laatste trots, de LG G4, uitgekozen. Eigenaars van deze telefoon kunnen waarschijnlijk vanaf week 43 de zesde versie van Android installeren op hun smartphone. Met deze nieuwste versie van Android kun je onder andere een batterijbesparende modus aanzetten en de functies van je toestel beter beheren door zelf te kiezen wanneer en welke functies gebruikt mogen worden door de applicaties op je telefoon. Als eerste zullen G4-bezitters in Polen hiervan gebruik kunnen maken, waarna gebruikers in andere landen in Europa, Azië en Amerika zullen volgen. Kijk hier voor meer nieuwe functies in Android 6 Marshmallow.

Bron: All About Phones

Meer begeleiding bij fitnesstrackers

Fitbit, het bedrijf achter de fitnesstrackers, wil zijn gebruikers in de toekomst meer gaan helpen om hun doelen te bereiken. Naast dat ze alle data rondom alle inspanningen (en rustmomenten) verzamelen, willen ze hun gebruikers ook gaan adviseren en coachen. Dit willen ze gaan doen door de data na het verzamelen te analyseren en de gebruiker uit te leggen wat de gegevens betekenen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben ze het bedrijf Fitstar gekocht, die biometrische gegevens analyseert. Enthousiast geraakt? Kijk dan op Belsimpel.nl welke fitnesstrackers je bij ons kunt bestellen!

Bron: NU.nl

Winactie bij Belsimpel.nl: win een smartwatch!

Omdat smartwatches helemaal hip zijn, heeft Belsimpel.nl heeft een hele leuke winactie! Wanneer je dit jaar namelijk een Moto X Style of Moto X Play bij ons aanschaft, maak je kans op een Moto 360 2nd Gen smartwatch! Naast dat dit horloge erg slim is, is hij ook heel stijlvol en past dus goed bij elke outfit! De Moto X Style is een high-end toestel met een 21-megapixel camera en een 5.7 inch beeldscherm. De Moto X Play is met een 5.5 inch beeldscherm wat kleiner maar is ook voorzien van een 21-megapixel camera. Bekijk hier de voorwaarden en hoe je mee kunt doen aan de actie!

Bron: Belsimpel.nl

Meer nieuws over: