‹ Alle nieuwsberichten

Maak kans op een Motorola Moto 360 2nd Gen bij Belsimpel.nl!

Maak kans op een Motorola Moto 360 2nd Gen bij Belsimpel.nl!

Smartwatches zijn helemaal hip tegenwoordig. Daarom heeft Belsimpel.nl samen met Motorola een actie voor jou: koop dit jaar nog een Moto X Style of Moto X Play en maak kans op een Moto 360 2nd Gen smartwatch!

Actievoorwaarden

Koop je een Motorola Moto X Style of een Motorola Moto X Play in de periode vanaf 14 oktober t/m 31 december bij Belsimpel.nl, dan maak je kans op één van de tien Moto 360 2nd Gen smartwatches. Je kan tot uiterlijk 15 januari 2016 het deelnameformulier invullen. De 10 winnaars zullen per e-mail bericht ontvangen van Motorola. Bekijk alle voorwaarden op de promotiesite.

De Moto X Style is een high-end toestel met goede specificaties en een prachtig uiterlijk. Zo heeft het toestel een 5.7 inch scherm van Quad HD kwaliteit, waardoor de weergave enorm goed is. Verder zit er een 21-megapixel hoofdcamera op, waarmee je mooie plaatjes kunt schieten. De Moto X Play is met het scherm van 5.5 inch iets kleiner dan zijn grote broer. Een van de opvallendste specificaties van de X Play is de grote batterij van 3630 mAh, waar je gemakkelijk een dag mee door kunt komen.

Moto 360 2

De Moto 360 uit 2015 heeft een mooi en klassiek ontwerp. Het scherm van de smartwatch is groot: 1.37 inch, oftewel bijna 3,5 centimeter. Het glas is van Gorilla Glass gemaakt, zodat de Moto 360 lang mooi blijft. Je kunt je smartphone aan de Moto 360 2nd Gen koppelen. Dit hoeft niet een Android-toestel te zijn: ook iPhones kun je koppelen met deze smartwatch. Je kunt de Moto 360 2 aanpassen naar eigen smaak door polsbandjes te verwisselen of het uiterlijk van de klok aan te passen. Ook is het slimme horloge waterproof, zodat je hem ook in de regen kunt gebruiken. Er zitten verschillende sensoren op de Moto 360 2, waaronder een stappenteller en een hartslagmeter, zodat je je activiteit gedurende de dag bij kunt houden.

Enthousiast? Bestel dan snel een Moto X Play of Moto X Style via Belsimpel.nl.