‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 41 2015

Het laatste telecomnieuws van week 41 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

140-tekens limiet Twitter verdwijnt mogelijk

Twitter gaat waarschijnlijk zijn meest kenmerkende functie verwijderen: de limiet van 140 tekens per tweet. Dit doen ze om het medium toegankelijker te maken voor het gewone publiek en zo te kunnen concurreren met andere sociale media als Facebook. Tot nu toe zijn de grootste producenten van tweets communicatieprofessionals. Twitter hoopt nu wat laagdrempeliger te worden om nieuwe geïnteresseerden te trekken. Eerder lieten ze de chronologische weergave van tweets al los om zo de belangrijkste bovenaan weer te kunnen geven. Ook de 140-tekens limiet voor onderlinge berichten verdween al.

Bron: NRC

Opening winkel Belsimpel.nl in Den Haag

Afgelopen dinsdag hebben Jeroen & Jeroen de vierde winkel geopend. Onze nieuwe vestiging kun je vinden in Den Haag aan de Spuistraat 25. We vierden deze opening afgelopen weekend met een waanzinnige actie: een Samsung Galaxy S6 Flat bij een Tele2 abonnement van €20,- per maand met daarbij 150 belminuten/SMS en een internetbundel van 500 MB per maand. Na de cashbackactie van Samsung was de toestelprijs €0,00. Dat we daarmee een goede deal te pakken hadden, is niet onopgemerkt gebleven. Onderstaande tweet geeft goed de drukte in en voor onze winkel in Den Haag weer (en het betrof dus geen ‘very good iPhone deal', maar een super goede Samsung!). Het was een mooi feestje, waarvoor we alle bezoekers dan ook van harte willen bedanken!

Bron: Belsimpel.nl

 

 

Nieuwe Lumia toestellen

Vorige week heeft Microsoft drie nieuwe toestellen gepresenteerd: de Lumia 950, de Lumia 950 XL en de Lumia 550. De twee toptoestellen van deze drie zijn de Lumia 950 van 5.2 inch en de Lumia 950 XL van 5.7 inch. Met de Lumia 550 van 4.7 inch heeft Microsoft een wat betaalbaarder toestel op de markt gebracht en deze kan zich dan ook onder de budgettelefoons scharen. Alle drie de toestellen kun je nu alvast bestellen, zodat we ze direct naar je opsturen zodra wij ze binnen hebben. Indien je de Microsoft Lumia 950 Xl tussen 9 oktober & 29 november 2015 koopt op Belsimpel.nl, ontvang je de Microsoft HD 500 Display Dock helemaal gratis! Met de HD500 maak je van je Lumia Toestel een volwaardige PC! Je hoeft alleen nog een muis, toetsenbord en monitor aan te sluiten!

Bron: Belsimpel.nl