‹ Alle nieuwsberichten

Betaalbare Lumia 550 nu al te pre-orderen bij Belsimpel.nl

Betaalbare Lumia 550 nu al te pre-orderen bij Belsimpel.nl

De Microsoft Lumia 550 is gisteren tegelijk met de Lumia 950 en 950 XL aangekondigd tijdens een Microsoft-evenement. De 950 en de 950 XL zijn high-end smartphones, maar de 550 mag er ook wezen: dit toestel is de betaalbare Windows 10-telefoon. En het beste nieuws is dat je hem nu alvast kunt bestellen op Belsimpel.nl!

Met de aankondiging van de Microsoft Lumia 550 is het duidelijk geworden dat Microsoft budgettoestellen blijft maken. Hoewel het dus een goedkoper toestel is, zijn de specificaties van het toestel absoluut goed genoeg voor de gemiddelde smartphonegebruiker. Zo heeft het toestel een 4.7 inch beeldscherm met een resolutie van 1280x720 pixels, waardoor foto's en video's er mooi uitzien op het scherm van de Lumia 550. Het beeldscherm is gemaakt van krasbestendig Gorilla Glass. Foto's kun je maken met de 5-megapixel hoofdcamera met autofocus of met de 2-megapixel selfiecamera, die ook geschikt is om mee te videobellen. Het interne geheugen van 8 GB is uit te breiden met een SD-kaartje.

Windows 10 Phone

Heel interessant aan de Microsoft Lumia 550 is dat het toestel, samen met de Lumia 950 en 950 XL, de eerste is die op Windows 10 Phone draait. Windows 10 Phone sluit naadloos aan op de Windows 10 die op je computer staat: de interface is hetzelfde en de compatibiliteit tussen verschillende apparaten is geperfectioneerd. Dit betekent dat je mobiel en je PC goed en makkelijk samen kunnen werken. Kijk voor meer informatie over Windows 10 in ons handige Windows 10 dossier!

Geïnteresseerd in dit toestel? Je kunt de Microsoft Lumia 550 nu alvast bestellen op Belsimpel.nl. Dan kun je gauw aan de slag met een van de eerste Windows 10-telefoons!

Bron: All About Phones, Phone Arena