‹ Alle nieuwsberichten

Eerste iPhone 6S verzonden naar klanten Belsimpel.nl

Eerste iPhone 6S verzonden naar klanten Belsimpel.nl

De eerste klanten ontvangen dit weekend hun Apple iPhone 6S van Belsimpel.nl. Daarmee is Belsimpel.nl de eerste van Nederland die de Apple iPhone 6S uitlevert! Wil je voordat je de nieuwe iPhone 6S koopt, de telefoon eerst zelf ervaren? Onze winkels in Groningen, Utrecht en Zwolle hebben een showmodel van de iPhone 6S, in de kleuren grijs en rosé goud voor je klaar liggen!

Apple iPhone 6S

De iPhone 6S is op 9 september gepresenteerd door Apple. Het is de verbeterde versie van de succesvolle iPhone 6 en heeft dan ook aardig wat verbeteringen onder de motorkap. De grootste verandering ten opzicht van de iPhone 6 is dat de 6S en de 6S Plus beschikken over 3D Touch-technologie. Hiermee kan het scherm onderscheid maken tussen een normale en een hardere of zachtere tik. Dit betekent dat er extra dimensies worden toegevoegd aan het besturen van je iPhone 6S: verschillende soorten aanrakingen op het scherm starten verschillende processen!

Andere verbeteringen zitten in de camera's die flink beter zijn: 12- en 5-megapixels. Hiermee kun je nog mooiere foto's maken dan dat je al gewend was van Appleproducten. Verder draait de 6S op een Apple A9-processor, zo net even weer wat sneller en zuiniger is. De iPhone 6S draait vanuit de doos op iOS 9, het nieuwste besturingssysteem van Apple. Van buiten heeft Apple vastgehouden aan het mooie design van de iPhone 6, zoals altijd het geval is met de s-serie. De iPhone 6S heeft een 4.7-inch ips-LCD-beeldscherm met een resolutie van 1334x750. Hierdoor ziet alles wat je op je iPhone wilt bekijken er fenomenaal uit: films, foto's en spelletjes zien eruit als nooit tevoren!

Kom dus snel naar één van onze vestigingen in Groningen, Utrecht of Zwolle om de iPhone 6S te bekijken en uit te proberen. De adresgegevens van alle winkels vind je hieronder. De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn nu nog niet uit voorraad leverbaar, maar zijn dus wel te bestellen op onze website. Houd Belsimpel.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van de meest actuele levertijden.

 

 

Belsimpel.nl Groningen
Vismarkt 5
9712 CA Groningen

Belsimpel.nl Utrecht
Lange Elisabethstraat 35
3511 JB Utrecht

Belsimpel.nl Zwolle
Diezerstraat 12
8011 RG Zwolle

Meer nieuws over: