‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl opent nieuwe winkel in Zwolle

Belsimpel.nl opent nieuwe winkel in Zwolle

Vandaag, 22 september 2015, heeft Belsimpel.nl een nieuwe winkel geopend in Zwolle! Met de winkel aan de Diezerstraat 12 is het derde filiaal van 'Jeroen&Jeroen' een feit. 

In januari 2014 openden wij als webwinkel de eerste fysieke winkel in Groningen aan de Vismarkt 5. Dit maakte het voor onze klanten mogelijk om, naast het online bekijken van het grote aanbod in smartphones, de telefoons ook even in de hand te hebben en uit te proberen. Bovendien kunnen wij onze klanten sindsdien ook 'offline' helpen met het maken van een keuze uit het grote aanbod van telefoons en abonnementen. Daarnaast hebben we ook verscheidene primeurs gehad in de winkel. Zo konden wij de tech-fans als eerste winkel in Nederland de Apple Watch laten zien, nog voordat deze leverbaar was! Ook de iPhone 6 en iPhone 6 Plus kon in onze winkel al bewonderd worden voordat deze toptoestellen op voorraad waren. Eveneens waren wij de eerste winkel in Nederland waar de Sony Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact uitgebreid bekeken en getest konden worden.

Na Groningen volgde afgelopen maand de opening van de tweede winkel in Utrecht aan de Lange Elisabethstraat 35. Om dit te vieren werd er een waanzinnig actie georganiseerd. En nu volgt dus het derde pand in het centrum van Zwolle waar Jeroen&Jeroen en collega's klaarstaan om 'tot het uiterste te gaan' voor hun klanten en hen van advies op maat te voorzien. Ook dit heugelijke feit zullen we niet stilletjes voorbij laten gaan. Houd Belsimpel.nl in de gaten met welke spectaculaire actie wij de opening van de winkel gaan vieren. Je kunt de winkel bezoeken aan de Diezerstraat 12, 8011 RG in Zwolle. Bekijk hier de openingstijden.

 

 

Lijkt het jou leuk om te werken in een winkel van Belsimpel.nl? Wij zoeken nog nieuwe collega's die in de nog te openen winkels in Tilburg, Amsterdam en Den Haag als fulltime of parttime medewerker aan de slag willen als verkoopadviseur of shopmanager!

 

Meer nieuws over: