‹ Alle nieuwsberichten

Ik ga op vakantie en neem mee...

Ik ga op vakantie en neem mee...

Als u op vakantie gaat deze zomer neemt u vast uw smartphone mee. Misschien alleen om bereikbaar te zijn, maar misschien ook wel om alle momenten vast te leggen en te delen met vrienden en familie. Belsimpel.nl heeft een aantal tips hoe u en uw telefoon de zomer veilig doorkomen.

Mobiel internet in het buitenland

Gaat u op vakantie naar het buitenland? Dan is het verstandig om te checken welke tarieven in het land van bestemming gelden voor bellen, sms'en en internetten. In veel gevallen is het voordeliger om gebruik te maken van een vakantiebundel van uw provider. Wilt u wel gebruik maken van internet, maar liever zonder veel kosten? Zorg er dan voor dat roaming en mobiele data zijn uitgeschakeld. Schakel vervolgens WiFi in en maak verbinding met een WiFi-netwerk om goedkoop te internetten. Tegenwoordig zijn op veel plekken openbare WiFi-spots te vinden waarmee u uw smartphone of tablet kunt verbinden.

Geschikt voor strand en zee

Bent u van plan uw vakantie voornamelijk door te brengen op het strand of bij het zwembad, dan is het aan te raden om uw telefoon optimaal te beschermen tegen waterschade en schade door zandkorrels. Belsimpel.nl biedt een groot assortiment accessoires aan die u hiervoor kunt gebruiken. Zo kunt u hoesjes aanschaffen die uw Apple- of Samsung-telefoon, maar ook uw iPad, onder water beschermen tot een diepte van wel twee meter. Heeft u extra zekerheid nodig, dan kunt u uw apparaat verzekeren met de Tulip Assist Mobiele Apparatuur verzekering. Hierbij bent u ook verzekerd tegen diefstal.

Heeft u meer behoefte aan een smartphone die van zichzelf al bestand is tegen water en stof? De Sony Xperia Z3 Plus en de Xperia Z3 Compact zijn ideale modellen voor op vakantie. Leg alle momenten bij het zwembad vast en maak unieke beelden door ook onder water te fotograferen en te filmen. U kunt met deze toestellen tot wel 1,5 meter diepte onder water. Een leuk apparaatje waar u ook momenten op vakantie mee vast kunt leggen is de GoPro Hero 4. Bij alle avonturen is de GoPro aanwezig om de leukste foto's en video's te maken. Doet u aan watersport of maakt u een rit door de lucht met bijvoorbeeld parasailen, dan is het erg bijzonder om hier beeld van te hebben. De actiecamera is waterdicht en kan ook tegen een stootje en is dus perfect voor tijdens de vakantie.

Voor de thuisblijvers

Ook aan de thuisblijvers is gedacht. Bent u van plan de huishoudkas wat te spekken, maar moet er toch echt een nieuwe telefoon aangeschaft worden? Goed nieuws: u krijgt nu bij aanschaf van een Samsung Galaxy S6 of S6 Edge 100 euro retour met de fantastische cashback actie! Dat is nog eens een zonnige meevaller. U heeft de S6 bij Vodafone al voor 49 euro per maand met 300 minuten en 2000 MB internet.

Fijne vakantie!