‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 28 2015

Het laatste telecomnieuws van week 28 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! U leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

NS appNS Reisplanner-app voegt nieuwe functies toe

Zit u vaak in de trein en maakt u veel gebruik van de NS reisplanner-app? Dan gaat u dit nieuwtje zeker leuk vinden. NS heeft onlangs bekend gemaakt ook ondersteuning voor tram, bus en auto toegevoegd te hebben aan de app. Ook kunt u uw route plannen als u te voet wilt gaan. Super handig dus! De app is beschikbaar voor iOS en Android. Naast het plannen van de reis kunnen gebruikers met behulp van Treinradar ook de actuele positie van treinen zien!

Bron: Tweakers

honor wearablesOok Honor gaat wearables uitbrengen

Het dochter-merk van Huawei heeft onlangs bekend gemaakt dat het wearables gaat uitbrengen. Deze slimme horloges staan in contact met de gebruiker en zijn als het ware een verlengstuk van het lichaam. Honor heeft momenteel smartphones en een tablet uitgebracht, zoals de Honor 6+ of de Honor T1. 8.0! Bang Zero gaat het apparaatje heten, wat de gadget kan is nog onbekend!

Bron:Tweakers

4G +iPhone 6S ondersteunt het snelle 4G+ netwerk 

Volgens geruchten zal de iPhone 6S ondersteuning gaan bieden voor het snelle 4G+ netwerk. Het Apple toestel zal beschikken over een nieuwe modemchip van Qualcomm die een hogere downloadsnelheid mogelijk maakt tot wel 300 Mbps. KPN en Vodafone bieden in Nederland 4G+ aan. Verschillende Android toestellen als de HTC One M9 en de Samsung Galaxy S6 bieden al ondersteuning voor het snelle 4G+ netwerk.

Bron: 9to5mac

Goedkoopte 4G smartphone goedkoopste 4G

Een 4G smartphone met Android 5.1 voor maar 39 pond! Het kan in Engeland. Omgerekend is dit slechts €55,-. De Britse provider EE presenteerde deze prepaid-smartphone en is hierdoor de provider met de laagste adviesprijs voor een 4G smartphone tot nu toe. Toestellen die beschikken over 4G zijn de laatste jaren telkens goedkoper geworden. Wanneer zou 4G een standaardoptie worden in elke budget smartphone? 

Bron: Tweakers

Van iPhone naar iPhone betalen wordt mogelijk 

Betalen met een iPhone was al mogelijk in winkels. Als het toestel beschikt over Apple Pay is het mogelijk om een betaling te verrichten door de iPhone tegen een pinapparaat die over NFC beschikt aan te houden. Nu gaat het ook mogelijk worden om te betalen van iPhone naar iPhone door ze enkel tegen elkaar aan te houden. Onlangs heeft Apple hier een patent voor geregistreerd. Wanneer Apple Pay beschikbaar zal zijn in Nederland is nog onduidelijk.

Bron: All About Phones

apple pay

 

Meer nieuws over: