‹ Alle nieuwsberichten

Blackberry introduceert nieuw toestel: de Leap

Blackberry introduceert nieuw toestel: de Leap

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona introduceerde BlackBerry een nieuwe midrange smartphone genaamd Leap. Het toestel is voorzien van een krachtige accu die het 25 uur kan uithouden bij intensief gebruik. 

Het nieuwe toestel van BlackBerry heeft een 5-inch beeldscherm met een resolutie van 1280x720 pixels. Met dit toestel wil de fabrikant zich gaan richten op de jonge ondernemer. De Leap heeft in tegenstelling tot de BlackBerry Classic geen fysiek toetsenbord, maar beschikt over een capacitief touchscreen dat gemakkelijk te bedienen is. Dankzij de snelle Qualcomm processor met een kloksnelheid van 1,5 GHz in combinatie met het 2GB werkgeheugen is het toestel ideaal voor multitasking. Daarnaast is er genoeg ruimte voor zakelijke documenten en gegevens. Het 16 GB opslaggeheugen is namelijk uit te breiden met een micro sd-kaartje. De Leap heeft een 8-megapixel camera aan de achterkant van het toestel en beschikt over een 2-megapixel frontcamera. De smartphone draait op het veilige besturingssysteem van BlackBerry 10.3.1 OS en het is mogelijk om met dit toestel gebruik te maken van de snelste internet verbinding tot nu toe, 4G internet!

BlackBerry heeft aangekondigd dat ze nog drie andere smartphones gaan introduceren, waarvan er eentje beschikt over een uitschuifbaar toetsenbord. Het Canadese bedrijf gaf aan dat toetsenborden een belangrijk onderdeel blijven bij hun smartphones. Ongeveer halverwege April zal de BlackBerry Leap beschikbaar zijn in Europa, dus ook bij Belsimpel.nl!

Houdt onze website goed in de gaten, want de BlackBerry Leap is binnenkort los of met abonnement verkrijgbaar bij Belsimpel.nl! 

Meer nieuws over: