‹ Alle nieuwsberichten

De vier nieuwe midrange smartphones van LG binnenkort bij Belsimpel.nl

De vier nieuwe midrange smartphones van LG binnenkort bij Belsimpel.nl

Voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona kondigde LG nieuwe midrange 3G en 4G smartphones aan! Het gaat hier om de LG Joy, LG Leon LG Spirit en de LG Magna. Deze toptoestellen zijn binnenkort verkijgbaar bij Belsimpel.nl! 

De nieuwe toestellen van LG worden gekenmerkt door hun premium uistraling en goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Daarnaast beschikken de smartphones standaard over Android 5.0 Lollipop, wat het gebruiksgemak zeker ten goede komt. Van elk type toestel is er een 3G en een 4G variant. De 4G toestellen hebben niet alleen toegang tot een snellere internetverbinding, maar beschikken ook over een iets krachtigere processor. De smartphones zijn voorzien van een unieke camerafunctie, die door LG ook wel Gesture Shot wordt genoemd. Met deze functie wordt het nog gemakkelijker om foto's op afstand te maken, bijvoorbeeld met behulp van een selfie stick. De camera kan namelijk eenvoudig met een handbeweging in werking worden gesteld, waarna er na een paar seconden een foto wordt gemaakt. Bewegingen op 1,5 meter afstand kunnen met deze handige functie worden herkend. 

Van de vier toestellen is de LG Magna meer een high-end toestel en de LG Joy meer low-end. Het 5.0-inch HD-beeldscherm van de Magna heeft een lichte kromming en een in-cell touchscreen. Dit touchscreen is dunner, doordat de touchsensoren zijn verwerkt in het scherm en niet in een aparte laag daaronder. Verder beschikt het toestel over een 1,3 GHz quadcore processor en een 1 GB werkgeheugen. De leukste foto's kunt u maken met de 8-megapixel camera aan de achterkant en de 5-megapixel camera aan de voorkant. De LG Spirit heeft vrijwel dezelfde specificaties als de LG Magna, het iets kleinere 4.7-inch display is ook voorzien van een lichte kromming. Daarnaast heeft de Magna een accucapaciteit van maar liefst 2540 mAh en de Spirit een accu van 1900 mAh of 2100 mAh.

De nog iets kleinere toestellen zijn de LG Leon en de LG Joy. De LG Leon heeft een 4.5-inch display en een scherpe 8- of 5-megapixel camera aan de achterkant van het toestel. De smartphone staat garant voor tenminste één dag gebruiksplezier dankzij de accu van 1900 mAh. De LG Joy is het meest compacte toestel van de vier. Met een display van 4-inch ligt de Joy erg fijn in de hand en past hij eenvoudig in uw broekzak. Dankzij de 5-megapixel camera aan de achterkant kunt u mooie foto's maken en ook deze camera is voorzien van de speciale functie Gesture Shot. 

De vier midrange toestellen van LG zijn binnenkort los of met abonnement verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!