‹ Alle nieuwsberichten

Officiële teaservideo Samsung Galaxy S6 online gezet

Officiële teaservideo Samsung Galaxy S6 online gezet

Samsung heeft een teaservideo en afbeelding online gezet waarin een gedeelte van de Samsung Galaxy S6 wordt getoond. Daarnaast is op de Amerikaanse T-mobile site een foto verschenen van de Samsung Galaxy S6 Edge met de tekst 'Six Appeal'. 

De video die afgelopen weekend online is gezet door Samsung laat een klein deel van de Samsung Galaxy S6 zien. Wat voornamelijk te zien is in het filmje, is dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung een metalen behuizing zal krijgen. Dit komt overeen met de eerdere geruchten die rondgingen over het toestel. Voorheen gebruikte Samsung vooral een kunststof behuizing voor zijn smartphones maar kreeg hier veel kritiek op. Daarnaast zal de Samsung S6 een 5,1 inch beelscherm krijgen met resolutie van 2560x1440 pixels en een anti reflecitieve laag. Hierdoor wordt het heldere beeldscherm beter leesbaar in daglicht. Ook gaan er geruchten rond dat Samsung de opvolger van de Galaxy S5 zal voorzien van een intelligentere camera waardoor gebruikers fantastische foto's kunnen maken. 

Als we de geruchten mogen geloven komt Samsung met twee varianten van de Galaxy S. Naast de reguliere S6 komt de fabrikant met een Edge-variant. Eerder bracht Samsung de Note Edge uit waarbij het scherm over één rand gebogen werd. De Amerikaanse site van T-mobile heeft een officiële afbeelding van de Samsung Galaxy S6 Edge online gezet. Het scherm van dit nieuwe toestel valt gebogen over beide randen. Op de verschenen foto is weinig te zien, maar het lijkt dat ook de Galaxy S6 Edge zal bestaan uit een metalen behuizing. T-Mobile belooft op 1 maart meer bekend te maken over het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Dit is de datum dat Samsung een presentatie houdt op het Mobile World Congress in Barcelona. 

 samsung=

Bekijk de Samsung Galaxy S6 productpagina op Belsimpel.nl; hier vindt u het allerlaatste nieuws, foto's en specificaties!

Bron: Tweakers.net

Meer nieuws over: