‹ Alle nieuwsberichten

Voordelig bellen met Sim Only

Voordelig bellen met Sim Only

Wanneer u geen behoefte heeft aan een nieuwe telefoon en toch super voordelig wilt bellen, dan is een Sim Only abonnement van Simyo de ideale uitkomst! Belsimpel.nl maakt het nog leuker voor u: vanaf nu betaalt u namelijk geen verzendkosten bij het bestellen van een Sim Only abonnement.

Wanneer uw huidige smartphone nog prima werkt en u geen nieuw toestel wilt aanschaffen, kunt u het beste een Sim Only abonnement nemen. Een Sim Only abonnement is super voordelig; het is een los abonnement zonder toestel. U betaalt dus alleen de kosten voor het abonnement en niet voor een telefoon. Daarnaast kunt u zelf kiezen welk toestel u bij het abonnement gebruikt, u zit nergens aan vast!

Sim Only abonnementen zijn dé manier om goedkoper te bellen, zeker bij Simyo. Simyo is namelijk één van de voordeligste providers van dit moment en u kunt kiezen uit verschillende Sim Only abonnementen die u zelf kunt samenstellen. Wanneer u een smartphone heeft, kunt u het abonnement naar eigen keuze combineren met een internet bundel. Bij Simyo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u zonder bereik komt te zitten, u profiteert namelijk van het betrouwbare KPN-netwerk. Dit komt omdat de provider onderdeel is van KPN, zo maakt u gebruik van top kwaliteit voor een voordelige prijs. KPN heeft namelijk een erg goede landelijke dekking, vooral als het gaat om 4G netwerk.

Bij Simyo kunt u als klant alles eenvoudig zelf regelen. Zo heeft u altijd inzicht in uw abonnement die u vanaf uw eigen computer kunt beheren. Maandelijks kunt u gratis uw bundels naar boven of beneden aanpassen, zelfs bij een jaarabonnement. Bij Simyo heeft u keuze uit de abonnementen Simyo Flexibel en Simyo Vast. Simyo Flexibel is een maandelijks opzegbaar abonnement, het voordeel hiervan is dat u nergens aan vast zit! Simyo Vast is een jaarabonnement waarbij u gedurende 12 maanden profiteert van een extra laag tarief! Bij beide abonnementen kunt u profiteren van 4G-internet door simpelweg een voordeelbundel te activeren: deze kunt u maandelijks aan of uit zetten. Bij beiden bundels heeft u gratis nummerbehoud en maakt u gebruik van de vele voordelen van Simyo.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.