‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Samsung Galaxy S6 release op 2 maart

Gerucht: Samsung Galaxy S6 release op 2 maart

Volgens de laatste geruchten zal de Samsung Galaxy S6 op 2 maart gepresenteerd worden. Een topman van de Zuid-Koreaanse fabrikant zou dit bevestigd hebben. Het topmodel zou volgens de geruchten geleverd worden met een 20-megapixel camera!

Op 2 maart 2015 kunnen we wellicht een Samsung Unpacked evenement verwachten, tijdens dit evenement zou de opvolger van de Samsung Galaxy S5 aan de buitenwereld getoond moeten worden. Vooralsnog heeft Samsung nog geen officiële uitnodiging voor het Unpacked event verstuurd. Andere geruchten vertellen ons dat de Samsung S6 een 20-megapixel camera gaat krijgen. De camera zou daarbij ondersteuning krijgen van optische beeldstabilisatie; door deze functie zullen trillingen en bewegingen tijdens het maken van een foto of video onderdrukt worden. Dit betekent dat foto’s en video’s super scherp zullen zijn.

Verder gaan er geruchten rond dat de Galaxy S6 geen Snapdragon 810 processor krijgt, maar Samsungs eigen Exynos processor. De reden hiervan is dat de Snapdragon 810 processor van Qualcomm kampt met oververhitting. Het lijkt erop dat dit probleem op korte termijn nog niet opgelost zal zijn. De concurrentie lijkt de Snapdragon 810 wel te gaan gebruiken in haar vlaggenschepen.

Bekijk de Samsung Galaxy S6 productpagina op Belsimpel.nl; hier vindt u bijvoorbeeld foto’s, specificaties en het allerlaatste nieuws.

Bron: PhoneArena

Meer nieuws over: