‹ Alle nieuwsberichten

T-Mobile en Tele2 worden Odido!

T-Mobile en Tele2 worden Odido!

Nadat T-Mobile in 2019 aankondigde dat zij nu officieel één bedrijf zijn met Tele2 is het moment nu daar dat T-Mobile haar naam verandert in Odido. Dit betekent dat het vanaf 5 september 2023 niet meer mogelijk is om een abonnement af te sluiten bij T-Mobile of Tele2. De klanten van Ben, Simpel en Tele2 Thuis die gebruik maken van het T-Mobile-netwerk, internetten vanaf nu op het netwerk van Odido. Wat dit betekent voor alle huidige klanten van Tele2 lees je hieronder.

Odido als nieuwe provider

Sinds september 2023 zijn T-Mobile en Tele2 Odido geworden. Odido is een nieuwe Nederlandse provider die zowel particuliere als zakelijke producten aanbiedt. Denk hierbij aan telefoonabonnementen, glasvezel en televisie. Odido zegt zelf dat de meeste mensen internet maar lastig vinden, en wil dit juist voor hen makkelijker maken.

Wat betreft abonnementen biedt Odido verschillende abonnementen aan, van 2000MB tot en met Ulimited met internetsnelheden tot wel 1Gbps! Op onze website vind je telefoon-abonnementen van Odido, maar ook de scherpste aanbiedingen van een Odido-abonnement met telefoon

Naast de nieuwe veranderingen introduceert Odido Samen Unlimited en Extra’s.

Wanneer je een Unlimited abonnement (Unlimited Start, Unlimited Basis, Unlimited Plus of Unlimited Premium afgesloten na 5 september 2023) bij Odido hebt, dan kun je er voor kiezen om Samen Unlimited aan te schaffen voor €20 per maand. Dit is een maandelijks opzegbaar abonnement en is als het ware een kopie van je Unlimited abonnement van Odido. Je mag naast je Unlimited één of meerdere (tot maximaal 5) Samen Unlimited abonnementen afsluiten. Samen Unlimited kan dus gebruikt worden door een vriend of familielid.

Bij Unlimited en Unlimited Plus-abonnementen spaar je daarnaast voor Extra’s. Met deze extra’s maak je gebruik van voordelen via Odido zoals Videoland, Viaplay, Deezer, Podimo en Visual Voicemail. Meer over de Extra’s vind je op onze website.

Lees in ons Dossier over Odido Klantvoordeel meer over Samen Unlimited en Odido Extra's.

Voor meer informatie en veelgestelde vragen kun je terecht op onze providerpagina van Odido. Hier vind je het antwoord op je vraag gemakkelijk en snel tussen de veelgestelde vragen.

Wat betekent dit voor Tele2 en T-Mobile-klanten?

Klanten van Tele2 en T-mobile hoeven zelf niets te doen en worden automatisch overgezet naar Odido. Vanaf het moment van overstap hebben deze klanten een Odido-abonnement. De voorwaarden afgesproken bij Tele2- en T-Mobile blijven hetzelfde, zoals bijvoorbeeld het achteraf betalen van de abonnementskosten na de maand waarin het abonnement wordt gebruikt in plaats van het vooruitbetalen dat van kracht is bij Odido. Daarnaast is het niet mogelijk voor Tele2- en T-mobile-klanten om hun Odido-abonnement te annuleren, aangezien de voorwaarden hetzelfde blijven. Op je eerstvolgende factuur zie je daarom niet meer T-Mobile of Tele2, maar Odido staan!