‹ Alle nieuwsberichten

Vaderdagacties bij Belsimpel

Vaderdagacties bij Belsimpel

Het is weer bijna Vaderdag! Zoek je een leuk cadeau waarmee je je vader kunt verrassen? Dan ben je bij Belsimpel deze week aan het juiste adres. Hieronder hebben we de leukste producten voor je verzameld om inspiratie op te doen. Last-minute nog iets bestellen? Als je vandaag voor 23.59 uur bij ons bestelt, bezorgen wij de volgende dag. Ook op zondag!

Cadeautips voor de sportieve vaders

Met de tijdelijk in prijs verlaagde Fitbit Versa 3 Black track je je hartslag, je stappen en je slaap. Zo is dit dé smartwatch voor een gezonde leefstijl. Ben je op zoek naar een smartwatch die naast het bijhouden van je activiteiten ook tegen een stootje kan? Bekijk dan de robuuste Amazfit T-Rex Pro Grijs

De populaire Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Zilver met ingebouwde GPS en continue hartslagmeting is deze week extra voordelig. Deze Samsung-smartwatch met roestvrijstale behuizing draag je altijd en overal: hij is namelijk niet alleen stijlvol, maar ook stof-en waterbestendig met IP68-certificering.

Naast de bovenstaande aanbiedingen, vind je bij ons meer dan 250 smartwatches van maar liefst 22 merken. Zo vind je altijd het horloge dat precies bij jouw vader past!

Vaderdagcadeaus om te ontspannen

De Garmin Venu Sq Grijs is tijdens de vaderdagacties tijdelijk in prijs verlaagd. Met deze smartwatch betaal je gemakkelijk contactloos via Garmin Pay en blijf je gemotiveerd met Garmin Coach, maar de 'body battery' is misschien wel de beste functie van de Garmin-smartwatch. De smartwatch houdt bij hoeveel energie je al hebt verbruikt en hoeveel energie je nog in de tank hebt. Je vader weet zo precies op welke momenten hij even kan ontspannen, of juist van de bank af moet komen.

Cadeaus voor de muziekliefhebber

Luistert jouw vader het liefst de hele dag naar zijn favoriete muziek? Dan zijn draadloze oortjes wellicht een leuk cadeau. De LG Tone Free DFP9 Zwart zijn compacte oortjes die muziek leveren in hoge kwaliteit. Ze worden geleverd inclusief oplaadcase die voorzien is van speciaal UV ledlicht dat 99,9% van de bacteriën op de oortjes doodt.

Naast oordopjes vind je bij Belsimpel een groot assortiment aan speakers, zoals de Google Nest Hub 2 Zwart met Google Chromecast. Hiermee geef je eigenlijk twee cadeaus in één! De Google Nest Hub 2 is je persoonlijke assistent in huis, waarmee je onder andere het licht inschakelt, muziek afspeelt en je favoriete serie op de tv start. Met de bijgeleverde Chromecast maak je van je tv een smart tv. 

Vaderdagacties op Sim Only-abonnementen

Ben je op zoek naar een nieuw Sim Only-abonnement voor jezelf of voor je vader? Bij een Sim Only-abonnement van KPN ontvang je deze week de Beats Studio Buds Zwart t.w.v. €128,95 cadeau. Ook de Sim Only-abonnementen van Simyo zijn deze week extra scherp geprijsd!

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Staat je perfecte vaderdagcadeau tussen de bovenstaande deals, of wil je nog even verder kijken? Bekijk dan ook gerust de overige producten uit ons assortiment aan wearables, oordopjes, bluetooth speakers, smartphones, en accessoires. Heb je je cadeau gevonden? Als je deze voor 23.59 uur bestelt, heb je je bestelling morgen al in huis!