‹ Alle nieuwsberichten

Bizar hoge kortingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen!

Bizar hoge kortingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen!

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn weer begonnen! Vanaf vrijdag 21 januari tot en met woensdag 26 januari profiteer je bij Belsimpel van bizarre aanbiedingen op smartphones, abonnementen, accessoires en gadgets. Je vindt een overzicht van alle aanbiedingen op onze Bizarre Belsimpel Dagen-pagina.

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon en/of abonnement? Of wil je je goede voornemens dit jaar behalen met behulp van een nieuwe smartwatch? Dan ben je bij Belsimpel tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen op het juiste moment op de juiste plek! Op een groot aantal producten uit ons assortiment ontvang je deze actieperiode namelijk hoge kortingen. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we de beste aanbiedingen op een rijtje gezet. Met deze deals weet je zeker dat je het jaar goed begint.

Smartphones met hoge korting

Tijdens deze Bizarre Belsimpel Dagen zijn veel populaire telefoons extra scherp geprijsd. Zo profiteer je bij de aankoop van de Samsung Galaxy S21 FE 5G nu bijvoorbeeld van €130 korting! Een paar andere sterke aanbiedingen zijn:

Telefoon-aanbiedingen in combinatie met een abonnement

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon, maar kun je ook wel een nieuw abonnement gebruiken? Het aanschaffen van een telefoon in combinatie met een abonnement is meestal voordeliger dan een losse telefoon met een Sim Only-abonnement. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen is dat al helemaal het geval! We hebben deze actieperiode namelijk veel scherpe aanbiedingen bij Tele2, T-Mobile, Simyo, KPN, Ben en Vodafone. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende deals:

Accessoires

Tijdens deze editie van de Bizarre Belsimpel Dagen ontvang je hoge kortingen op een groot aantal accessoires, zoals smartwatches en oordopjes. Zo is de Fitbit Versa 3 tijdelijk afgeprijsd van €198,95 naar €148,95! Dit is, net als de nieuwe én tijdelijk extra scherp geprijsde Amazfit GTS 2 en Huawei Watch GT 2 Pro, een veelzijdige smartwatch met ingebouwde GPS, continue hartslagmeting, slaapmonitor en stappenteller. Ben je op zoek naar een handig hardloophorloge? Bekijk dan eens de Garmin Forerunner 35!

Ook voor nieuwe draadloze oordopjes ben je bij Belsimpel aan het juiste adres. Tot en met 26 januari zijn oordopjes van bekende merken, zoals Sennheiser, Google, Beats, Oneplus, LG en Jlab extra scherp geprijsd. Een mooie aanbieding is de Sennheiser CX True Wireless, die nu tijdelijk is afgeprijsd van €129,- naar €88,-.

Ook op veel andere producten in ons assortiment ontvang je tijdelijk hoge kortingen. Kijk dus ook zeker eens op onze Bizarre Belsimpel Dagen-pagina, waar je een overzicht vindt van alle aanbiedingen. Wanneer je vandaag voor 23.59 uur bestelt, heb je je bestelling morgen al in huis!